Έντυπη Έκδοση

Ο ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ - ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ

Δεκαέξι συμφωνίες προς υπογραφή

Ως και συνολικά 16 συμφωνίες, που εν δυνάμει αναθεωρούν τις υπάρχουσες ενεργειακές συμμαχίες στην περιοχή, είναι έτοιμες προς υπογραφή κατά την επίσημη επίσκεψη του Ρώσου πρωθυπουργού στην Αγκυρα, που ξεκινά σήμερα.

Πλήρες θέμα...

 • ΗΠΑ - Β. Κορέα

  • Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ «ΔΙΑΛΛΑΚΤΙΚΗ» ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΑ «ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ» Κέρδος για δύο
   Η Λόρα Λινγκ στην αγκαλιά του αφεντικού της Αλ Γκορ, ενώ ο Μπιλ Κλίντον χειροκροτεί και η Γιούνα Λι περιμένει τη σειρά της (ΕΡΑ/Andrew Gombert) Αποστολή εξετελέσθη. Ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος Κλίντον έφερε πίσω στις ΗΠΑ σώες τις δύο δημοσιογράφους και ετοιμάστηκε να ενημερώσει την ομάδα εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου για τα περί την απελευθέρωση και όχι μόνο γι' αυτήν. Η διά ζώσης επαφή με τον ηγέτη του πιο αποκλεισμένου επικοινωνιακά καθεστώτος στον κόσμο είναι μια ανεκτίμητη εμπειρία για την αμερικανική κατασκοπία και διπλωματία.
 • Ιράν

  • Εν μέσω διαδηλώσεων ορκίστηκε ο Αχμαντινετζάντ
   «Θάνατος στον δικτάτορα» φώναζαν έξω από το Κοινοβούλιο στην Τεχεράνη εκατοντάδες διαδηλωτές φορώντας πράσινα και μαύρα μπλουζάκια - πράσινα στο χρώμα της αντιπολίτευσης και μαύρα φόρο τιμής για όσους πέθαναν στις συγκρούσεις μετά τις εκλογές που έφεραν και πάλι στην εξουσία τον Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ.
 • Λίστα περιοδικού "Foreign Policy"

  • ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΓΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ Παιδιά... μπουμπούκια
   Ανατρέποντας τα δεδομένα στις λίστες πλουσίων, όμορφων και ισχυρών, το περιοδικό Foreign Policy καταρτίζει τη δική του... αντιλίστα, παρουσιάζοντας τα «10 πιο κακά παιδιά» του πλανήτη. Είναι οι γιοι και οι κόρες ηγετών του κόσμου, που με τις δραστηριότητές τους έχουν φέρει τους γονείς τους περισσότερες από μία φορές σε δύσκολη θέση.
 • Ρωσία - Γεωργία

  • Κατηγορούν τη Γεωργία πως ετοιμάζει νέα επίθεση
   Με τους τόνους ανεβασμένους και πάλι μεταξύ Ρωσίας και Γεωργίας, η Τιφλίδα απέρριψε ως «μυθεύματα» τις ρωσικές κατηγορίες ότι επανεξοπλίζεται προκλητικά και τόνισε ότι βρίσκεται σε επαφή με την Ουάσιγκτον για την εκτόνωση της έντασης γύρω από τη Νότια Οσετία.
 • Άλλες ειδήσεις

  • Ρωσικά υποβρύχια σε περιπολίες ανοιχτά των ΗΠΑ
   Ο υπαρχηγός του ρωσικού Γενικού Επιτελείου Ανατόλι Νογκοβίτσιν δείχνει τις θέσεις των ρωσικών πυρηνικών υποβρυχίων (ΑΡ/Alexander Zemlianichenco) Αντιπαρήλθε η Μόσχα την ανησυχία της Ουάσιγκτον για τις ψυχροπολεμικού στιλ περιπολίες πυρηνικών υποβρυχίων στα ανοικτά της ανατολικής ακτής των Ηνωμένων Πολιτειών, για πρώτη φορά εδώ και χρόνια, αποκαλώντας τες παρ' όλα αυτά «αποστολές ρουτίνας».
  • Ιατρικά άρθρα καθ' υπαγόρευσιν των φαρμακο- βιομηχανιών
   Νέες αποκαλύψεις για το ρόλο της φαρμακοβιομηχανίας στη σύνταξη επιστημονικών άρθρων τα οποία αναδεικνύουν τα πλεονεκτήματα σκευασμάτων για συγκεκριμένες παθήσεις, κάνει σε άρθρο της η εφημερίδα «Νιου Γιορκ Τάιμς» βασιζόμενη σε μέχρι πρόσφατα απόρρητα έγγραφα, που της παραδόθηκαν με δικαστική απόφαση.
  • Η γλώσσα του σώματος των δελφινιών
   Τα δελφίνια δεν «μιλούν» μόνο με το στόμα τους, αλλά και με τις κινήσεις τους... (ΑΡ/Irwin Fedriansyah) «Γλωσική οικονομία» γνωρίζουν... και τα δελφίνια, που επικοινωνούν μεταξύ τους με ήχους, αλλά και με μια ιδιόμορφη γλώσσα του σώματος, με δομή η οποία παρουσιάζει μεγάλες ομοιότητες με αυτή της ανθρώπινης γλωσικής επικοινωνίας.
  • Μάγια...
   Ομάδα γυμνιστών επιστρέφει από το μπανάκι της στο φυσιολατρικό θέρετρο του Μονταλιβέ στη νοτιοδυτική Γαλλία.