Έντυπη Έκδοση

Τέλος στις δωρεάν ειδήσεις

Οπως λέει και το ποίημα, οι βάρβαροι είναι μια κάποια λύσις. Βλέπε τον Ρούπερτ Μέρντοχ, κατ' εξοχήν εκπρόσωπο της συνομοταξίας, που ενδέχεται, ωστόσο, να κρατά στα χέρια το κλειδί για την επιβίωση των εφημερίδων. Το σχέδιό του; Τέρμα στην τζάμπα ανάγνωση μέσω Ιντερνετ, εδώ και τώρα πληρωμή για να υπάρχει πρόσβαση στο δημοσιογραφικό περιεχόμενο.

Πλήρες θέμα...

 • Διαδίκτυο

  • ΛΑΡΙ ΚΙΛΜΑΝ: Εκπρόσωπος τύπου της WAN-IFRA «Καλοδεχούμενο ό,τι αυξάνει τα έσοδα των εφημερίδων»
   «Αν το ψάξει κανείς λίγο παραπάνω, θα δει ότι υπάρχουν μυριάδες επιχειρηματικές στρατηγικές για το Ιντερνετ και ότι οι εκδότες των εφημερίδων πειραματίζονται με πολυάριθμα εισπρακτικά μοντέλα.
  • ΠΙΕΤ ΜΠΑΚΕΡ: Καθηγητής δημοσιογραφίας στην Ουτρέχτη «Εχει δίκιο ο Μέρντοχ σε ορισμένες περιπτώσεις»
   «Παρ' ότι η πλειονότητα (και όταν μιλάμε για το Ιντερνετ, η συντριπτική πλειονότητα) θεωρεί παλαβό τον Ρούπερτ Μέρντοχ με τα σχέδιά του για επί πληρωμή ανάγνωση των ηλεκτρονικών εκδόσεών του, πιστεύω ότι ο μεγιστάνας του τύπου τα έχει τα δίκια του σε ορισμένες περιπτώσεις.
 • Περιοδικός Τύπος

  • Ρεπορτάζ απ' του Αιγαίου τα νησιά
   Από τα αδέσποτα σκυλάκια μέχρι την άγρια φύση της Πάρου (ναι, υπάρχει!) και από τους φρέσκους βουλευτές Κυκλάδων ώς τα δρομολόγια των πλοίων, το περιοδικό «Paros Life and Naxos Life» καλύπτει όλο το «πακέτο» της Παροναξίας.