Έντυπη Έκδοση

ΚΛΙΜΑ «ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ», ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΔΙΑΣΚΕΨΗ, Η ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΝΟΣ «ΟΔΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ»

Από πού πάνε για την Κοπεγχάγη;

«Τικ, τακ, τικ, τακ...». Τα «ρολόγια» για τη σωτηρία του πλανήτη από την κλιματική αλλαγή χτυπούν δείχνοντας ότι ο χρόνος τελειώνει... (φωτ. REUTER)
Καθώς πλησιάζουμε προς τη σύνοδο της Κοπεγχάγης για το κλίμα, παραμένουν ουσιαστικές διαφορές που περιορίζουν τα περιθώρια για ένα αποτέλεσμα απτό και λειτουργικό, με τη μάχη για τη διαμόρφωση κοινά αποδεκτού προσχεδίου συμφωνίας να παίζεται στα σημεία.

Πλήρες θέμα...

 • ΗΠΑ

  • ΤΕΞΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ FBI ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΘΕΡΙΣΕ 13 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ Το «Ψυχώ» του ταγματάρχη
   Την επομένη του μακελειού στην αμερικανική βάση Φορτ Χουντ στο Τέξας, στρατιωτικοί αξιωματούχοι και FBI προσπαθούσαν να εξηγήσουν τους πιθανούς λόγους που οδήγησαν τον ταγματάρχη-ψυχίατρο Νιντάλ Μαλίκ Χασάν να ανοίξει πυρ εναντίον των συναδέλφων του, σκοτώνοντας 13 και τραυματίζοντας 30.
 • Μπαράκ Ομπάμα

  • Η μέτρια «βαθμολογία» του Ομπάμα
   Ο πρόεδρος Ομπάμα παρ' ολίγον να μείνει «μετεξεταστέος» στην αξιολόγηση που έκαναν στην εξωτερική πολιτική τής μέχρι τούδε διακυβέρνησής του οι συντάκτες του έγκριτου περιοδικού «Foreign Policy», που κατά μέσο όρο τού έδωσαν βαθμούς μέτριας απόδοσης.
 • Άλλες ειδήσεις

  • Οι εγκληματίες της Γάζας...
   Με οργή αντέδρασε το Ισραήλ και σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών της χώρας, ούτε λίγο ούτε πολύ, κατηγορεί τα Ηνωμένα Εθνη ότι βρίσκονται «τελείως εκτός πραγματικότητος»: