X.K. Τεγόπουλος Εκδόσεις Α.Ε.

Ημέρα
Πέμπτη
Ημερομηνία
4 Μαρτίου
Έτος
2021
Freemeteo

Οσο κι αν βράσουν, δεν τρώγονται με τίποτα

Πλοήγηση

  • Αρχική Σελίδα
  • Newsroom
  • Άρθρα και Στήλες
  • Έντυπη Έκδοση
  • Εφημερίδα
  • Media Guide

Εφημερίδα:

Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία - 07/11/2010

  • Αυτοκίνητο
  • Media
  • Νοστιμιές
  • Πολιτική
  • Ελλάδα
  • Οικονομία
  • Διεθνή
  • Αθλητισμός
  • Τέχνες & Πολιτισμός
  • Επιστήμη & Τεχνολογία
  • Άλλες ειδήσεις

    • Λάχανο και κυδώνια με κρασί
      Συνοδευτικό για κρέατα, πουλερικά ή ψάρι. Για 6 άτομα
    • Κυδώνια γεμιστά με κιμά
      Για 4 άτομα
    • Στήθος πάπιας με κρασί & κυδώνια
      Για 6 άτομα
    • Κυδώνια ψητά με κρασί, ξερά φρούτα και κυδώνι γλυκό
      Για 12-13 άτομα
    • Σούπα με ποικιλία μανιταριών
      Για 4-6 μερίδες
    • Ταλιατέλες με μοσχαρίσια φιλετάκια, μανιτάρια και μαρσάλα
      Υλικά για 4 μερίδες
    • Τάρτα με μανιτάρια, πράσα και καβουρμά
      Υλικά για μία τάρτα με διάμετρο 24 εκ. ή για 8 ατομικές τάρτες
    • Γκρατέν πατάτας με μανιτάρια και σπανάκι
      Υλικά για 4-6 μερίδες
    • Πιλάφι με μανιτάρια, κοτόπουλο και brie
      Υλικά για 4 μερίδες
    • Κοτόπουλο με μανιτάρια, ντομάτα και δεντρολίβανο
      Υλικά για 4 μερίδες
    • Μοσχαράκι κατσαρόλας με λαχανικά και κρέμα
      Για 4-6 μερίδες
    • Κουνέλι ραγού με χοντρά μακαρόνια
    • Παστιτσάδα
    • Ταλιατέλες με καπνιστό σολομό
    • Σαλάτα ταμπούλι με γαρίδες αρωματισμένες
    • Σαλάτα με φινόκιο, ρόδι, δυόσμο, αμύγδαλα και πράσινο λεμόνι
    • Τζατζίκι με ρόδι, σπανάκι με σταφίδες και τηγανιά κοτόπουλου
    • Πίτα Ανατολής με κιμά, ταχίνι και ρόδι
    • Τούρτα με μους από ρόδι και παντεσπάνι φιστικιού
    • Μοσχαρίσιες μπριζόλες με σάλτσα μανιταριών και μπίρας
      Για 4 μερίδες
    • Μαρινάδα με μπίρα για χοιρινά φιλετάκια
      Για 4 μερίδες
    • Αφράτα κεφτεδάκια σε γλυκόξινη σάλτσα μπίρας
      Για 4 μερίδες
    • Μπράουνις με μπίρα
      Για 1 ορθογώνιο ταψί 30χ40 εκ.
    • Ψωμί ζυμωμένο με μπίρα
      ΥΛΙΚΑ

      * 6 φλιτζάνια αλεύρι σκληρό
      * 1 ½ φλιτζάνι μπίρα
      * 1 φακελάκι ξερή μαγιά
      * 3 κουτ. σούπας ζάχαρη
      * 5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
      * αλάτι

Αρχείο περιόδου 2001-2009

Έκδοση για κινητά Twitter Facebook YouTube RSSΑναζήτησηΕπικοινωνία

Όλη η έντυπη έκδοση 07/11/2010

ke071110p001
Σε μορφή PDF Η εφημερίδα σε e-paper

Στήλες

  • Γρήγορο μενού
  • Οικονομικό μενού
  • Παιδικό μενού
  • Τα γνήσια της Αγλαϊας
  • Comfort food
  • Με τη φρεσκάδα της εποχής
  • Στην κουζίνα μαζί με τον Γιάννη Μπαξεβάνη
  • Gourmet κουζίνα

Παλαιότερα Φύλλα

  • Δευ 10/11
  • Τρι 11/11
  • Τετ 12/11
  • Πεμ 13/11
  • Παρ 14/11

Ελευθεροτυπία

Ταυτότητες

  • Ελευθεροτυπία

Για την εταιρεία

  • Επενδυτικές σχέσεις
  • Οικονομικά Στοιχεία & Πληροφορίες
  • Financial Statements & Information

Εμπορική ανάπτυξη

  • Διαφήμιση στο enet.gr
  • Διαφήμιση στα έντυπα

Διευθύνσεις

  • Blog συντακτών
  • Ξένος Τύπος
  •  

Σχετικά

  • Όροι χρήσης
  • Υλοποίηση
  • Επικοινωνία
  •  

 

Αρχή

© 2013 X.K. Τεγόπουλος Εκδόσεις Α.Ε.