Έντυπη Έκδοση

Μικρές ειδήσεις

» Τα αποτελέσματα από τις πωλήσεις του Ιανουαρίου δεν θα είναι ενδεικτικά του ρυθμού με τον οποίο θα κινηθεί η αγορά τον πρώτο μήνα της νέας χρονιάς.

Τόσο το φρένο από την απόσυρση όσο και οι μεταφορές των πωλήσεων από τους προηγούμενους μήνες «αλλοιώνουν» την πραγματική επίδοση του Ιανουαρίου. Μετά τον Μάρτιο θα μετρηθούν η δύναμη της αγοράς και το αποτέλεσμα από την εφαρμογή του μέτρου της απόσυρσης.

» Το νέο Seat Alhambra απέσπασε την ανώτατη βαθμολογία 5 αστέρων στα κρας τεστ Euro NCAP.

Τα αποτελέσματα στην ασφάλεια ενηλίκων, παιδιών και πεζών τοποθετούν το Alhambra ανάμεσα στα ασφαλέστερα αυτοκίνητα της κατηγορίας του.

Σημείωσε 96 πόντους στην ασφάλεια των ενήλικων επιβατών και 80 πόντους στην ασφάλεια των παιδιών. Το νέο Seat Alhambra αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα το πρώτο τρίμηνο του 2011. Βασικό μοτέρ 1.4 TSI ισχύος 150 ίππων.

» Η Suzuki, στην προσπάθειά της να τονώσει τις πωλήσεις της, ανακοίνωσε πρόσθετη μείωση φόρου, εξασφαλίζοντας σημαντικό κέρδος στον υποψήφιο αγοραστή. Συγκεκριμένα, παρά τη διαφοροποίηση στη μείωση του τέλους ταξινόμησης από κατηγορία σε κατηγορία αυτοκινήτου (από 100% μείωση στα αυτοκίνητα έως 1.400 κ.εκ. έως 50% σε αυτά με κινητήρα έως 2.000 κ.εκ.), η Suzuki μειώνει στο 100% το τέλος ταξινόμησης σε όλα τα μοντέλα της έως 2.000 κ.εκ. που θα αγοραστούν με απόσυρση. Παράλληλα, μειώνει 50% το τέλος ταξινόμησης σε όλα τα μοντέλα της, για όσους αγοραστές δεν διαθέτουν παλαιό αυτοκίνητο (άνω των 12 ετών) για απόσυρση.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αυτοκίνητο
Με λέξεις-κλειδιά
Αυτοκινητοβιομηχανία και εμπόριο αυτοκινήτων
Άλλα θέματα στην κατηγορία Αυτοκίνητο της έντυπης έκδοσης
Άλλες ειδήσεις
Πρωταγωνιστεί και στην υβριδική τεχνολογία
Μικρές ειδήσεις