Έντυπη Έκδοση

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

STOP από τους αγρότες

Σημαντικές αποφάσεις για τη μορφή των αγροτικών κινητοποιήσεων από εδώ και πέρα και μετά τις νέες εξαγγελίες της κυβέρνησης για τα φορολογικά των αγροτών, αναμένεται να λάβει σήμερα η πανελλαδική σύσκεψη των εκπροσώπων από όλα τα μπλόκα, στο Πνευματικό Κέντρο της Νίκαιας. Εκεί χτυπάει η καρδιά του αγώνα των αγροτών με πάνω από 1.000 τρακτέρ παρατεταγμένα.

Πλήρες θέμα...

 • Φορολογική πολιτική

  • Ο Γ.Γ. ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Φτιάχνει κλίμα ο Χάρης Θεοχάρης
   Αβέβαιη η εξέλιξη της κόντρας του με τον Γ. Στουρνάρα Φιλολαϊκός εμφανίζεται ξαφνικά ο Χ. Θεοχάρης Σαφείς αποστάσεις από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών λαμβάνει ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης, αναφορικά με τα εξοντωτικά πρόστιμα που ψήφισε η Βουλή και έχουν τεθεί σε ισχύ από την 1-1-2014.
 • Διόδια

  • Θύελλα αντιδράσεων για τα τσουχτερά διόδια
   «Ας πάρουν πομποδέκτες», απαντά ο Μ. Χρυσοχοΐδης Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσαν οι τσουχτερές αυξήσεις των διοδίων. Απλοί οδηγοί, ιδιοκτήτες φορτηγών, ενώσεις καταναλωτών, δήμοι και κυρίως κάτοικοι της βορειοανατολικής και νοτιοδυτικής Αττικής έχουν αγανακτήσει με τις αυξήσεις, έως και 60%, των διοδίων.
 • ΟΣΕ

  • ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ 5-7 ΧΡΟΝΙΑ Σε ιδιώτες η συντήρηση του δικτύου του ΟΣΕ
   «Δεν περισσεύει κανένας και δεν θα γίνουν απολύσεις» δηλώνουν στελέχη του Οργανισμού Σε ιδιώτες η συντήρηση του δικτύου του ΟΣΕ. Την ανάθεση της συντήρησης του σιδηροδρομικού δικτύου σε ιδιώτες αποφάσισε το υπουργείο Μεταφορών. Το υπουργείο εξουσιοδότησε τον ΟΣΕ στην προκήρυξη του σχετικού διαγωνισμού, ο οποίος θα «βγει στον αέρα» σε 2-3 μήνες.
 • Εξαγωγές

  • Βουτιά οι εξαγωγές
   Μπορεί το χρηματιστήριο να προεξοφλεί ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, όμως ο βασικός πυλώνας τής προ πολλού αναμενόμενης ανάπτυξης, οι εξαγωγές αγαθών, απογοητεύουν αφού ο Δεκέμβριος κατέγραψε ελεύθερη ετήσια πτώση κατά 14,2% (έναντι αύξησης 4,2% τον Δεκέμβριο 2012 και 7,8% τον Δεκέμβριο 2011) και σε συνδυασμό με την αντίστοιχη κάμψη των εισαγωγών κατά 9,9% τον ίδιο μήνα υπογραμμίζουν την πασιφανή ύφεση στην οποία παραμένει εγκλωβισμένη η χώρα.
 • ΕΥΑΘ

  • «Η κερδοφόρα ΕΥΑΘ και η ζημιογόνος Suez»
   Δριμύ κατηγορώ της Savegreekwater δεν είναι εναντίον της ιδιωτικοποίησης του νερού της Θεσσαλονίκης Βαρύτατη καταγγελία, που μένει να αποδειχθεί, η αναφορά της οργάνωσης Savegreekwater Greece, «για δημοσιογράφους που βρίσκονται στα pay roll των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του εταίρου, με τον οποίο η Suez κατεβαίνει σε διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ για την απόκτηση του 51% των μετοχών της ΕΥΑΘ».