Έντυπη Έκδοση

ΣΕΙΡΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ «HULU»

Από το ABC στο Διαδίκτυο

Οι τηλεθεατές του αμερικανικού καναλιού ABC θα έχουν πλέον την ευκαιρία να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους σειρές κι από το Διαδίκτυο.

Οι χρήστες του Ιντερνετ θα μπορούν πλέον να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους σειρές όπως την «Grey's Anatomy» ή τους «Αγνοούμενους» μέσα από την ιστοσελίδα «Hulu» Οι χρήστες του Ιντερνετ θα μπορούν πλέον να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους σειρές όπως την «Grey's Anatomy» ή τους «Αγνοούμενους» μέσα από την ιστοσελίδα «Hulu» Οχι όμως από την ιστοσελίδα του καναλιού, αλλά από το «Hulu». Κι όταν λέμε «Hulu», για όσους δεν γνωρίζουν, πρόκειται για το δεύτερο μεγαλύτερο site στο Ιντερνετ μετά το «YouTube», στο οποίο οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν ταινίες, βίντεο κλιπ, σίριαλ, συναυλίες κι οτιδήποτε άλλο καταγράφεται στην κάμερα.

Οι χρήστες στην Αμερική λοιπόν θα πρέπει να τρίβουν τα χέρια από τον ενθουσιασμό τους αφού υπογράφηκε κι ανακοινώθηκε η δωρεάν παραχώρηση των σειρών του ABC «Αγνοούμενοι», «Grey's Anatomy» και «Νοικοκυρές σε απόγνωση».

Στην πλατφόρμα της «Hulu» ήδη οι ενδιαφερόμενοι μπορούν και παρακολουθούν τις παραγωγές των τηλεοπτικών σταθμών NBC και FOX!

Η επικεφαλής της «Disney-ABC Television Group», Αννα Σουίνεϊ, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι πολλές από τις παραγωγές του καναλιού θα συνεχιστούν να προβάλλονται κι από το σάιτ του καναλιού. Παράλληλα εκτιμούν ότι οι χρήστες που θα επισκέπτονται το «Hulu» για να παρακολουθούν τις παραγωγές της Disney-ABC θα φτάνουν τους 42 εκατ. μηνιαίως.

Η νέα συνεργασία λοιπόν που προέκυψε θα χρηματοδοτείται μέσω των διαφημίσεων που θα προβάλλονται και τις οποίες ο ενδιαφερόμενος χρήστης δεν θα μπορεί να προσπερνά ή να διακόπτει. Παράλληλα το ABC αποκτά τρεις θέσεις στο διοικητικό συμβούλιο, ενώ παραμένει άγνωστο εάν το κανάλι θα ζητήσει από το «YouTube» να αποσύρει όλα τα βίντεο του δικτύου που προβάλλονται εκεί. Οπως δηλαδή είχε κάνει παλαιότερα το NBC μετά την ενσωμάτωσή του στο «Hulu». Τότε μάλιστα το μέγεθος των βίντεο που είχε ζητήσει ο τηλεοπτικός σταθμός να σβηστούν από το «YouTube» άγγιζε περίπου τα 700 χιλιάδες με σκηνές από κινηματογραφικές ταινίες, trailer ή και σάουντρακ σειρών. Και όπως ήταν φυσικό είχε αναστατώσει και τους υπεύθυνους του «YouTube», αλλά κι εκατομμύρια χρήστες!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα μάλιστα το ABC θα δώσει 25 εκατ. δολάρια διαφημιστικό χρόνο στο «Hulu» έτσι ώστε το site να διαφημίζεται από το πρόγραμμα του καναλιού.

Αυτό θα πει γρήγορες και κερδοφόρες λύσεις... *

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Τέχνες & Πολιτισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ)
Πληροφορική και διαδίκτυο
Σχετικά θέματα: Τηλεόραση
Τι ενώνει, τι χωρίζει τους Κύπριους
Ο φωτογράφος της Σκύρου
Άλλα θέματα στην κατηγορία Τέχνες & Πολιτισμός της έντυπης έκδοσης
Μέγαρο Μουσικής
Εκρηκτική η ορχήστρα «γάτα» ο πιανίστας
Επιστολή γ.γ. ΥΠΠΟ προς Ν. Τσακίρογλου
Παραιτήσου πριν σε παραιτήσουμε
Βέρνερ Χέρτζογκ
Ο εκκεντρικός Γερμανός ταξιδευτής του σελιλόιντ
Half Note
Greek Note τζαζ κλαμπ
Βιβλίο
Διαβάζοντας στ' αστέρια
Δημοπρασία των Σόθμπις
Δεν πούλησαν τα ελληνικά
Επίδαυρος
ΕΘΝΙΚΟ εσωτερικού - εξωτερικού
Μουσείο Ακρόπολης
Χωρίς πάρκινγκ, για λόγους ασφαλείας
Σταρ Τρεκ
Το διαστημόπλοιο που ταιριάζει στον Ομπάμα
Τηλεόραση
Από το ABC στο Διαδίκτυο
Τι ενώνει, τι χωρίζει τους Κύπριους
Ο φωτογράφος της Σκύρου