Έντυπη Έκδοση

ΣΧΕΔΟΝ 70 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΠΗΡΑΝ ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΑΠ ΜΕ ΧΟΡΗΓΙΕΣ

Ας είναι καλά η «χρυσή κάνουλα»

Κάθε φορά που γίνονται σοβαρά επεισόδια στα ελληνικά γήπεδα η πολιτική ηγεσία του αθλητισμού απειλεί τις ομάδες και την ΕΠΟ ότι θα σταματήσει η χρηματοδότηση προς το ποδόσφαιρο.

Πλήρες θέμα...

 • Αθλητική βία

  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ MADE ΙΝ GREECE Ξύλο και ντου από παντού
   Πλήρης η αδυναμία της πολιτείας να εφαρμόσει τους νόμους για τη βία στα γήπεδα. Οι ομάδες χρηματοδοτούνται μέσω ΟΠΑΠ με 70 εκατ. ευρώ, ενώ οι ορδές των βαρβάρων καταστρέφουν και οι παράγοντες σιωπούν.
  • Ο ΓΓΑ, Π. ΜΠΙΤΣΑΞΗΣ, ΘΕΩΡΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΝΤΟΥ Ποδόσφαιρο made in Greece...
   Συναρπαστικό στιγμιότυπο και ταυτόχρονα συνηθισμένο στα ελληνικά γήπεδα. Παίκτες να προσπαθούν να γλιτώσουν από τις ορέξεις των αλιτήριων... Στην Ελλάδα του ΔΝΤ και της παρακμής ο χουλιγκανισμός ευδοκιμεί! Τα κρούσματα βίας εντός και εκτός γηπέδων είναι αλλεπάλληλα, η πολιτεία και οι ιθύνοντες της Σούπερ Λίγκας και της ΕΠΟ λύνουν το πρόβλημα στα... λόγια, με αποτέλεσμα οι χούλιγκαν να έχουν ελεύθερο πεδίο δράσης και να αμαυρώνουν ανενόχλητοι όποιο παιχνίδι θέλουν.
 • Σούπερ Λίγκα

  • Οποιος προλάβει... Τσάμπιονς Λιγκ θα δει
   Ανοίγει απόψε η αυλαία των play-off για την ευρωπαϊκή έξοδο, στα οποία συμμετέχουν οι τέσσερις ομάδες της Super League, που τερμάτισαν από τη δεύτερη έως και την πέμπτη θέση της βαθμολογίας στην κανονική περίοδο.
 • Μπάσκετ

  • Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΦΑΪΝΑΛ ΦΟΡ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ Πράσινος πυρετός για το 6ο αστέρι
   Ο ιστορικός του μέλλοντος θα προσπαθήσει να ψηλαφίσει την έννοια της λέξης «δυναστεία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ του 21ου αιώνα, αλλά θα κολλήσει στα χρώματα: πράσινο ή κίτρινο; Ή μήπως κόκκινο;