Έντυπη Έκδοση

6 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΣΤΕΓΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΚΙΝΗΣΕΩΝ, ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΝΤΑΧΤΩΝ, ΜΕ ΔΙΑ ΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ. ΑΠΑΝΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ... ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Οι «φυλές» του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Αλέκος Αλαβάνος στο βήμα της δεύτερης πανελλαδικής συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ που έγινε τον Απρίλιο. Το θέμα της ηγεσίας είναι ένα (αλλά όχι το μόνο) από τα ζητήματα που προκαλούν τριβές και εντείνουν την εσωστρέφεια
Εξι χρόνια μετά τη συγκρότησή του αναζητεί τη φυσιογνωμία του ΣΥΝ και των 10 μικρότερων πολιτικών ομάδων που συμμετέχουν. Ποιοι είναι και από πού προέρχονται.

Πλήρες θέμα...

 • ΠΑΣΟΚ

  • «ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΠΕΡΥΣΙ» ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ «ΟΔΙΚΟ ΧΑΡΤΗ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Αρχίζει προεκλογική εκστρατεία
   Η εμφάνιση του Γιώργου Παπανδρέου στην περυσινή ΔΕΘ κρίνεται απολύτως επιτυχημένη και στο ΠΑΣΟΚ επιδιώκουν, η επιτυχία αυτή να επαναληφθεί και φέτος Η φράση... πάμε σαν πέρυσι φαίνεται ότι περικλείει τον σχεδιασμό του Γιώργου Παπανδρέου για τη νέα πολιτική περίοδο που αρχίζει στις 17 Αυγούστου, ημερομηνία που την έχει θέσει ως την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος και η οποία όπως έχει πει θα έχει διάρκεια από ένα μήνα έως έξι μήνες.
 • Κώστας Καραμανλής

  • Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ, ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ Αποφασίζει για εκλογές ή ανασχηματισμό
   Εν μέσω εσωκομματικών πυρών και εσωστρέφειας και με τις θερινές δημοσκοπήσεις να δείχνουν τη Ν.Δ. να απέχει κατά πολύ από το ΠΑΣΟΚ, ο Κ. Καραμανλής καλείται μετά τον Δεκαπενταύγουστο να λάβει σειρά αποφάσεων, που αφορούν από τον ανασχηματισμό έως τη διενέργεια πρόωρων εκλογών το φθινόπωρο.
 • Ενοπλες δυνάμεις

  • Στο Μαξίμου, με πρόσκληση Καραμανλή, ο Γράψας
   Ο πρωθυπουργός χαιρετά τον απερχόμενο αρχηγό ΓΕΕΘΑ Δ. Γράψα, κατά την έξοδό του από το Μαξίμου Τη στάση ενός παλιομοδίτη, άκαμπτου και αξιοπρεπούς στρατιωτικού κράτησε χθες ο απερχόμενος αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Δημήτρης Γράψας στην πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά την ξαφνική ανακοίνωση της αποστρατείας του την περασμένη Τετάρτη.
 • Κυπριακό

  • Πάσκοε, Ντάουνερ, Ζεριχούν σχεδιάζουν τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό
   Σημαντική θεωρείται η σύσκεψη που θα γίνει στη Νέα Υόρκη υπό τον βοηθό γ.γ. του ΟΗΕ Λιν Πάσκοε και στην οποία θα παραστούν ο ειδικός σύμβουλος του γ.γ. του ΟΗΕ Αλεξάντερ Ντάουνερ και ο ειδικός αντιπρόσωπος του Ταγιέ-Μαϊρούκ Ζεριχούν, κατά την οποία θα καθοριστούν τα επόμενα βήματα των Ην. Εθνών στο Κυπριακό.