Έντυπη Έκδοση

Σε καλό δρόμο οι έρευνες

Ο διευθυντής του ΣΔΟΕ, Γιάννης Καπελέρης, έδωσε από τη συχνότητα του novaΣΠΟΡ FM την... ημερήσια αναφορά σχετικά με τις έρευνες της υπηρεσίας του στο ποδόσφαιρο, δηλώντας αισιόδοξος:

«Είμαστε σε καλό δρόμο. Πριν τελειώσει κάποιος έλεγχος, ώστε να υπάρχουν ασφαλή συμπεράσματα, δεν μπορούν να υπάρξουν συγκεκριμένες ανακοινώσεις. Διενεργούνται έλεγχοι προς αυτή την κατεύθυνση, εξετάζονται οι ροές καταθέσεων, η προέλευση αυτών και σε τι στόχευαν. Οι διαδικασίες αυτές θέλουν τον χρόνο τους, αλλά θεωρώ πως θα υπάρξει αποτέλεσμα». Ο Γ. Καπελέρης δεν είχε απάντηση για το πότε θα ολοκληρωθεί αυτό το στάδιο: «Ο χρόνος δεν είναι στη δική μας ευχέρεια. Δεν έχει να κάνει με τη δική μας πρόθεση και τη δική μας ταχύτητα, καθώς ζητούνται στοιχεία και από υπηρεσίες του εξωτερικού. Οσο πιο γρήγορα απαντήσουν, τόσο πιο γρήγορο θα είναι το αποτέλεσμα. Η οικονομική δραστηριότητα κάποιων παραγόντων έχει να κάνει και με εταιρείες του εξωτερικού».

Μίλησε όμως και για τα κακώς κείμενα του συστήματος: «Δεν είναι δυνατό στη σημερινή εποχή, που έχουμε ξεκινήσει αγώνα κατά της φοροδιαφυγής και της παραοικονομίας, να δίνουμε τη δυνατότητα σε πράκτορες να αποδίδουν κέρδη μέχρι 20.000 ευρώ ανά δελτίο. Θεωρώ αυτό το ποσό τεράστιο. Είναι πολύ εύκολο αν κάποιος γνωρίζεται με κάποιον πράκτορα και στο πρακτορείο υπάρχουν τυχεροί, να αγοράσει κάποια δελτία».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
ΣΔΟΕ
Άλλα θέματα στην κατηγορία Αθλητισμός της έντυπης έκδοσης
ΟΠΑΠ
«Λεφτά μόνο για την μπάλα»
Γυμναστική
Το βλέμμα στο χρυσό
Ολυμπιακός
Εσβησε άμεσα τις φωτιές
Με τον Μήτρογλου αιχμή του δόρατος
ΕΠΟ
«Δεν μπορείτε να με κρίνετε»
Euro 2012
Μεγάλο ματς στο Βερολίνο
Εθνική Ελλάδος
Φτάνει τις 100 διεθνείς συμμετοχές ο Καραγκούνης
ΣΔΟΕ
Σε καλό δρόμο οι έρευνες
Αθλητικές εγκαταστάσεις
Ελεγχος στο στάδιο Σερρών
ΑΕΚ
Ισπανική... αναδόμηση
Παναθηναϊκός
ΠΑΟ: Αναζήτηση λύσης για το γήπεδο
Μπάσκετ
«Τρέλα για κορυφή»
Πόλο
Πανιώνιος, Βουλιαγμένη στη μάχη της πρόκρισης
Κωπηλασία
Τα κουπιά στο Οκλαντ
Στίβος
Κορυφαία η Βλάσιτς
ΠΑΟΚ
Τετ α τετ για ηρεμία μετά την καταιγίδα
Αρης
Μετά την Ατλέτικο, η Λεβερκούζεν