Έντυπη Έκδοση

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΟΥΝ ΟΙ ΧΑΜΗΛΟΜΙΣΘΟΙ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑ

Κάνουν πως δεν βλέπουν το φόρο

Δεν φορολογούνται παροχές έως 300 ευρώ ετησίως ** Με απλή βεβαίωση του εργοδότη αφορολόγητα τα κινητά

Βραχυκύκλωμα έχει προκαλέσει στο υπουργείο Οικονομικών η εγκύκλιος της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, με την οποία θα φορολογούνται ως εισόδημα οι παροχές σε είδος.

Πλήρες θέμα...

 • Υπουργείο Οικονομικών

  • ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Εμειναν για να μπλοκάρουν τα «κόκκινα» δάνεια
   Αδιέξοδο με το θέμα των «κόκκινων» δανείων προέκυψε την ύστατη ώρα, αναγκάζοντας το υπουργείο Οικονομικών να συγκαλέσει νέα σύσκεψη με την τρόικα χθες βράδυ, αν και νωρίτερα χθες το μεσημέρι είχε ενημερώσει ότι ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος των διαπραγματεύσεων.
  • Μετά τις 26 και βλέπουμε τη «λύση πακέτο»
   Μετά την εορτή του Αγίου Δημητρίου και τρόικας επιτρεπούσης η... περιβόητη πλέον «λύση πακέτο» για τα «κόκκινα» δάνεια ιδιωτών και επιχειρήσεων. Παρά τις επανειλημμένες δηλώσεις των κυβερνητικών παραγόντων, οι εκπρόσωποι των δανειστών αποχώρησαν από την Αθήνα και θα επιστρέψουν, πιθανότατα, μετά την ανακοίνωση των stress tests της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στις 26 Οκτωβρίου. Και αυτό, παρά το ότι συμφώνησαν με το επείγον του θέματος που είχε προτάξει η ελληνική πλευρά.
 • Οικονομικές έρευνες και μελέτες

  • Γερμανικό φρένο στην ελληνική ανάκαμψη
   Η βιομηχανική καθίζηση της μεγαλύτερης οικονομίας της Ευρωζώνης, φραγμός στις καταναλωτικές προσδοκίες Τον Ιούλιο σημειώθηκε η δεύτερη μεγαλύτερη ετήσια αύξηση του τζίρου (1,5%) και του όγκου (4,8%) λιανικών πωλήσεων στην Ελλάδα των τελευταίων ετών, δίνοντας ελπίδες για την ανάκαμψη της ιδιωτικής κατανάλωσης και του ΑΕΠ στο β' μισό του έτους.
 • Χρηματιστήριο Αθηνών

  • Με ΧΑλασμένα φρένα προς τις 1.000 μονάδες
   Σε χαμηλά 12 μηνών, με τον Γενικό Δείκτη στις 1.012,05 μονάδες, «επέστρεψε» το Χρηματιστήριο Αθηνών, καθώς συνεχίζεται η αποεπένδυση ξένων χαρτοφυλακίων, οι ρευστοποιήσεις στην πλειονότητα των μετοχών μεγάλης - μεσαίας κεφαλαιοποίησης, η πολιτική ομηρία (και) της αγοράς υπό τη σκιά των ανησυχιών στις ευρωαγορές για επιβράδυνση και της γερμανικής οικονομίας.
 • ΔΝΤ

  • ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΠΗΧΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Το ΔΝΤ κουνάει το δάχτυλο στην Ευρώπη
   Οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις διαφέρουν από χώρα σε χώρα, λέει ο Ολιβιέ Μπλανσάρ, επικεφαλής οικονομολόγος του ΔΝΤ Για άλλη μια φορά στο θαυμαστό κόσμο των προβλέψεων για την παγκόσμια οικονομία, αυτές αναθεωρούνται προς τα κάτω. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του ΔΝΤ να προειδοποιήσει γι' αυτό που όλοι ξέρουν: οι αυξημένοι χρηματοοικονομικοί και γεωπολιτικοί κίνδυνοι βάζουν σε δοκιμασία την παγκόσμια ανάπτυξη, η κληρονομιά της κρίσης και η χαμηλή δυνητική ανάπτυξη ζυγίζουν αρνητικά στις προσπάθειες ανάκαμψης.
 • Ναυτιλία

  • ΑΝΤΙΔΡΑ Η ΟΜΥΛΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΩΡΑΛΗ ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ Διχασμός στο λιμάνι
   Αιφνιδιασμό προκάλεσε στον Πειραιά η πρόταση του νέου δημάρχου Γιάννη Μώραλη για την ίδρυση δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, το οποίο θα αναλάβει τη λειτουργία του μεγαλύτερου μέρους του επιβατικού λιμανιού, δηλαδή την ακτοπλοΐα και την κρουαζιέρα.
 • Τουρισμός

  • Κύπριοι, Σέρβοι, Πολωνοί έφεραν τουριστικά χαμόγελα
   Στα τοπ Κύπριοι, Σέρβοι, Πολωνοί, καθίζηση για Ρώσους, Ισραηλινούς και Ουκρανούς στην τουριστική κίνηση της Θεσσαλονίκης, ενώ οι Ελληνες είδαν κι απόειδαν ότι δεν τα βγάζουν πέρα με την οικονομική κρίση κι είπαν να ξαποστάσουν για καφεδάκι στην Αριστοτέλους.