Έντυπη Έκδοση

Μόνος και έρημος στη ΓΑΔΑ

Ο Αγγελος Φιλιππίδης υπήρξε για δυόμισι χρόνια πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου
Ο Αγγελος Φιλιππίδης αύριο το μεσημέρι θα απολογηθεί ως βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση των επισφαλών δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, ενώ την ίδια στιγμή οι παλαιοί του φίλοι τον έχουν ξεχάσει... Παλιά όλοι τον ήθελαν στην παρέα τους. Σήμερα θέλουν να τον θυμούνται -δημόσια τουλάχιστον- λίγοι. Κάπως έτσι δεν εξελίσσονται τα πράγματα στη ζωή;

Πλήρες θέμα...

 • Αυτοκινητοβιομηχανία

  • Αλλάζει και πάλι η φορολόγηση των Ι.Χ.
   Η απώλεια πάνω από το 75% των πωλήσεων σε ετήσια βάση και η μαζική κατάθεση πινακίδων, που από το 2009 έχουν φτάσει τις 750.000, προβληματίζουν την πολιτεία Το γεγονός ότι βρισκόμαστε ακόμη μία φορά τα τελευταία χρόνια μπροστά στο ενδεχόμενο αλλαγής του τρόπου φορολόγησης των Ι.Χ. από μια κυβέρνηση, μαρτυρά την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζεται διαχρονικά το εν λόγω ζήτημα.
 • Σεισμοί

  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΤΗΣ «Κ.Ε.» ΣΤΗΝ ΠΛΗΓΩΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ Απόγνωση, πείσμα και αξιοπρέπεια
   Στα χαλάσματα του Ληξουρίου οι κάτοικοι, που έχασαν περιουσίες και βρέθηκαν ξαφνικά στο δρόμο, δεν το βάζουν κάτω και ας «χορεύει» ακόμα ο Εγκέλαδος. Τι λένε στην απεσταλμένη μας Αλ. Τζαβέλλα.
 • Υπουργείο Υγείας

  • Ολα τα λεφτά στους ιδιώτες
   Κόφτη στα παραπεμπτικά για τις διαγνωστικές εξετάσεις βάζει ο Αδωνις Γεωργιάδης και «στρέφει» τους ασθενείς στα ιδιωτικά κέντρα Υγείας Με την τσέπη των ασθενών παίζει ο Αδωνις Γεωργιάδης Παιχνίδια Αδώνιδος με τις τσέπες των ασθενών και με τις διαγνωστικές εξετάσεις! Ενώ κλείνει τις διόδους αναπνοής για τους γιατρούς βάζοντας κόφτη μετά τα φάρμακα και στα παραπεμπτικά για διαγνωστικές εξετάσεις, την ίδια ακριβώς ώρα ανοίγει διάπλατα τις κάνουλες για τη ροή χρήματος προς τα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα της Υγείας.
 • ΔΣΑ

  • Δικηγόροι σε εκλογές εν μέσω κρίσης
   26.500 δικηγόροι της Αθήνας καλούνται με μία κρίσιμη ψηφοφορία στις 23 και 24 Φεβρουαρίου να εκλέξουν νέα διοίκηση Η νέα διοίκηση που θα εκλεγεί στο ΔΣΑ θα βρεθεί απέναντι σε πολλά προβλήματα Με χιλιάδες δικηγόρους να εξωθούνται στο περιθώριο, τις μεγάλες δικηγορικές εταιρείες να νέμονται τη δικηγορική ύλη, αλλά και τις τράπεζες και τις ασφαλιστικές εταιρείες να παρέχουν νομικές συμβουλές, οι εκλογές στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών (ΔΣΑ) βρίσκουν το νομικό επάγγελμα στο σημείο μηδέν.
 • Επενδύσεις

  • Στήριγμα η Κίνα για την Ελλάδα
   Πάνω από 80% του δείγματος θεωρούν ότι η Κίνα μπορεί να στηρίξει οικονομικά την Ελλάδα Η κινέζικη εταιρεία Cosco έχει τη διαχείριση των προβλητών 2 και 3 στο λιμάνι του Πειραιά. Το 46,6% δεν είναι ευχαριστημένο από τα κινεζικά προϊόντα. Το 83% των Ελλήνων επιθυμούν στενές οικονομικές επαφές με την Κίνα. Το 77% πιστεύουν ότι είναι η επόμενη υπερδύναμη και το 17,2% τη θεωρούν ως τη δεύτερη πιο φιλική χώρα της Ελλάδας, μετά τη Ρωσία. Αλλά ένας στους δύο Ελληνες χαρακτηρίζει τα κινεζικά προϊόντα αναξιόπιστα.
 • Μέσα & Media

  • Οσα με ρώτησε η TV
   Ποιος θα είναι ο επόμενος τηλεοπτικός αστήρ που θα δει πρωτοσέλιδο το δάνειό του; Ε. Στάη Δ. Νομικού Κ. Στικούδη Γ. Πρετεντέρης Στ. Μαλέλης Λ. Λαζόπουλος Και κάπως έτσι μπαίνουμε στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν. Με τον Antenna να κατέχει την αδιαμφισβήτητη πρωτιά, το Mega και τον Alpha να διαγκωνίζονται για τη δεύτερη θέση, τα τούρκικα σίριαλ να έχουν πάρει την κάτω βόλτα, την ελληνική παραγωγή να αναπνέει έστω και με μηχανική υποστήριξη, τη Δούκισσα Νομικού να αναπαύεται στις δάφνες της, την Ελλη Στάη να ξεκινά την κατάκτηση του (κυβερνο)διαστήματος, τον Σταμάτη Μαλέλη να ανεβάζει στροφές στο Φάληρο.
  • 3 Ερωτήσεις
   Απαντά ο δημοσιογράφος και σπορτκάστερ της Nova ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΥΚΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ * Σαν βγεις στον πηγαιμό για Βραζιλία, να εύχεσαι να μην είναι μακρύς ο δρόμος;
  • Μέσα και παραμέσα
   ΔΩΔΕΚΑ ήταν οι απόστολοι του Ιησού, δώδεκα είναι και οι απόστολοι του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Ο λόγος για συναδέλφους, που έτυχαν πάσης φύσεως διευκολύνσεων από το πιστωτικό ίδρυμα. Οχι για τίποτις λόγους ύποπτους, αλλά «για να είμαστε φίλοι» ρε παιδάκι μου.
  • Ιντερνετ γιοκ στην Τουρκία
   Μα πάλι Τουρκία; θα με ρωτήσετε. Πάλι Τουρκία, θα σας απαντήσω. Για πολλούς και διάφορους λόγους. Πρώτον είναι δίπλα, οπότε ό,τι κι αν συμβαίνει στην επικράτειά της μας επηρεάζει κι εμάς.