Έντυπη Έκδοση

Απάντηση Πιλάβιου

Με μια σκληρού ύφους και περιεχομένου επίσημη δήλωση απάντησε ο Σοφοκλής Πιλάβιος στους 10 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι, με ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή, επέρριψαν ευθύνες για τη διαχείριση της υπόθεσης των στημένων αγώνων στην ΕΠΟ.

«Εκφράζω την έκπληξή μου για το γεγονός ότι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, πριν αναζητήσουν τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η ΕΠΟ, φρόντισαν να αφήσουν αιχμές. Θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι η Αθλητική Δικαιοσύνη δεν έχει τους μηχανισμούς για τη διερεύνηση της υπόθεσης σε βάθος. Διότι δεν μπορεί να προχωρήσει σε άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών, να διατάξει την παρακολούθηση των εμπλεκομένων, να προστατεύσει τους μάρτυρες και ούτω καθεξής», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

Προσθέτει επιπλέον πως... «ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Παναγιώτης Μπιτσαξής, πήρε στα χέρια του τον πρώτο φάκελο με τα στοιχεία της UEFA για τους ύποπτους αγώνες στις 27 Νοεμβρίου 2009. Συνεχίστηκε η ενημέρωσή του κάθε φορά που έφταναν στα χέρια μας νέα στοιχεία, τα οποία και διαβιβάστηκαν στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου από εκείνον». Σαν να λέει δηλαδή στους «πράσινους» βουλευτές πως... «αν θέλετε να δοθούν εδώ και τώρα τα ονόματα των ομάδων στη δημοσιότητα, όπως συνέβη στην Κύπρο, υπεύθυνοι γι' αυτό είναι οι υπουργοί της κυβέρνησής σας».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ποδόσφαιρο
Άλλα θέματα στην κατηγορία Αθλητισμός της έντυπης έκδοσης
Μπάσκετ
«Βασίλισσες» της Ευρώπης!
Ολυμπιακός
«Ιούνιο και βλέπουμε»
ΑΕΚ
Προτάσεις Τροχανά για εταιρεία λαϊκής βάσης
Αρης
«Τα μισά εισιτήρια»
ΠΑΟΚ
Υπόμνημα Ζαγοράκη
Παναθηναϊκός
Καμπάνα για του χρόνου
Αστέρας Τρίπολης
Αποχαιρετάει ο Βίλτσες
"Στημένοι" αγώνες
Απάντηση Πιλάβιου
Ηρακλής
Μήνυμα Μπουμπένκο
Πόλο
«Το πόλο ταιριάζει στην Ελληνίδα»
Βουτάνε για τελικό
Μουντιάλ 2010
Μήνυμα τρόμου...
Βόλεϊ
Στον αέρα τα πλέι οφ
Άλλες ειδήσεις
Ευχές ΟΦΗ σε Εργοτέλη
Εκρηκτική η Λίβερπουλ
Ψάχνει για ενόχους ο σερ Αλεξ