Έντυπη Έκδοση

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΥ

«Δεν είναι πια μύθος η σόου μπιζ, σιγά!»

Αν και είχε καλλιτεχνικές ανησυχίες από μικρή, ακολούθησε τις συμβουλές της οικογένειάς της και σπούδασε. Κάπου στο τελευταίο έτος της Νομικής παρακολούθησε μαθήματα σε σχολή δημοσιογραφίας και ακολούθησε η δραματική σχολή από την οποία αποφοίτησε μόλις πριν από ένα μήνα. Η Κατερίνα Γερονικολού, η τηλεοπτική «Αννα» από τη σειρά του Mega «Λάκης ο Γλυκούλης», δείχνει αρκετά προσγειωμένη, δεν θεωρεί ότι η επιτυχία της σειράς είναι δική της ενώ δεν σκέφτεται να ξανασχοληθεί με τη δημοσιογραφία για τα επόμενα δέκα χρόνια τουλάχιστον, παρά την εμπειρία που αποκόμισε δουλεύοντας ως συντάκτρια στην εκπομπή «Εμείς οι γυναίκες» στη ΝΕΤ.

Πλήρες θέμα...

 • Ντοκιμαντέρ

 • Συνέντευξη: Τάσος Ψαρράς

  • ΤΑΣΟΣ ΨΑΡΡΑΣ «Αλλάξαμε τη γνώμη του κόσμου για τον Καρυωτάκη»
   Στη σχέση του ποιητή με την κοινωνία εστίασε ο Τάσος Ψαρράς γράφοντας το σενάριο και σκηνοθετώντας το σίριαλ «Καρυωτάκης». Ανταμοιβή του θεωρεί τη θετική αντίδραση των τηλεθεατών, και ιδίως των κατοίκων της Πρέβεζας. Μην το κάνεις», μου έλεγαν, «θα σε θάψουν, θα σε φάνε...» Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης του σίριαλ «Καρυωτάκης», Τάσος Ψαρράς, ξεφυλλίζει ένα κλασέρ όπου έχει αρχειοθετήσει τα μέιλ που του έχουν στείλει τηλεθεατές.
 • Αθεϊστές

  • Δεν έχουν... το Θεό τους
   «Δεν υπάρχει Θεός, η καλοσύνη είναι ανθρώπινη υπόθεση» και «Κατά πάσα πιθανότητα ο Θεός είναι τραγουδιστής απ' την Τσεχία. Ηρεμήστε, δεν θα σας βλάψει» (κάτω δεξιά) Μέρες που είναι, παραμονές της Παναγίας, ακούγεται ελαφρώς βλάσφημο, αλλά τι να κάνουμε που οι άθεοι διαλέγουν καλοκαίρι για να ξεδιπλώσουν τις εκστρατείες τους.