Έντυπη Έκδοση

ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΗ ΠΗΓΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

ΟΣΕ: Ποιες συλλογικές συμβάσεις εργασίας;

Το μεγάλο ψαλίδι σε δρομολόγια, θέσεις εργασίας και μισθούς

Από τα 2.923 χλμ. σιδηροδρομικού δικτύου το 2010, καταργήθηκαν τα 911 χλμ.
Ως «απαράδεκτη» έκρινε τη στάση των διοικήσεων ΟΣΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ και Ελληνικής Εταιρείας Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού (ΕΕΣΣΤΥ), για τις νέες Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών.

Πλήρες θέμα...

 • Εφορία

  • Κάτι κινείται με τα πρόστιμα στη λίστα Λαγκάρντ
   Υστερα από ένα χρόνο φαγούρα, το υπουργείο Οικονομικών στέλνει τα πρώτα 72 ειδοποιητήρια. Με τον αραμπά προχωρεί ο έλεγχος Με τουλάχιστον ένα χρόνο καθυστέρηση το υπουργείο Οικονομικών στέλνει τα πρώτα 72 ειδοποιητήρια για την καταβολή προστίμων σε φορολογουμένους που περιλαμβάνονται στη λίστα Λαγκάρντ, οι οποίοι μετά τους ελέγχους εντοπίστηκαν να έχουν διακινήσει με εμβάσματα «μαύρο» χρήμα σε τράπεζες του εξωτερικού.
 • ΟΦΑΕ

  • * ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ Φορτηγατζήδες: Περιμένουν τα υπεσχημένα
   Κατόπιν ψηφοφορίας, ο κλάδος των φορτηγών Δ.Χ. αποφάσισε την αναστολή της απεργίας έως τις 30/03/2014, προκειμένου να δοθεί χρόνος στην κυβέρνηση να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της.
 • Σεισμοί

  • ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΕΡΔΗΘΗΚΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟ... ΓΥΑΛΙ, ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΝΑ ΚΕΡΔΗΘΕΙ Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ Πάσχα στα ερείπια!
   Πάμε στοίχημα ότι δεν θα ολοκληρωθούν τα αναγκαία έργα στα λιμάνια Ληξουρίου και Αργοστολίου και το παραλιακό μέτωπο πριν αρχίσει η τουριστική περίοδος; Το πρώτο μεγάλο στοίχημα για αποκατάσταση των ζημιών της Κεφαλονιάς μέχρι το Πάσχα χάθηκε οριστικά. Τώρα γίνεται αγώνας δρόμου, για να μην βρει η θερινή τουριστική περίοδος το νησί σε κατάσταση που να θυμίζει εγκατάλειψη και εμπόλεμη ζώνη.
 • Τράπεζες

  • ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΗ 5ΕΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥ Για 5,5 δισ. πάνε Πειραιώς, Alpha και Eurobank
   Η Εθνική Τράπεζα δεν έχει προγραμματίσει αύξηση κεφαλαίου, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε μια κίνηση-έκπληξη στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας Πέντε με πεντέμισι δισ. ευρώ -και εάν βοηθήσει το κλίμα ακόμη περισσότερα- μαζεύουν οι Πειραιώς, Alpha Bank, Eurobank και πιλοτική έκδοση 5ετούς ομολόγου με επιτόκιο είναι ένα καλό σενάριο, που μπορεί να ξαναβάλει την Ελλάδα στο επενδυτικό παιχνίδι, εκτιμούσε διορατικός παράγων και άριστος γνώστης των αγορών.