Έντυπη Έκδοση

Μικρές ειδήσεις

» Ο Νίκος Διαμαντής, ένας διακεκριμένος μάνατζερ, που ανέτρεψε τα δεδομένα στην αγορά του αυτοκινήτου, επιστρέφει στον χώρο που τον ανέδειξε, μετά από απουσία δύο ετών.

Ο έμπειρος μάνατζερ ανέλαβε την αναβάθμιση των υπηρεσιών after sales σε έναν από τους μεγαλύτερους και πιο δυναμικούς ομίλους, τη Χιουντάι Ελλάς και Κία. Είναι γνώστης του θέματος λόγω της μακροχρόνιας δραστηριότητάς του σε αυτόν τον τομέα. Προγραμματίζει την αναδιάρθρωση των υπηρεσιών που απολαμβάνει ο πελάτης μετά την πώληση του αυτοκινήτου και την καθιέρωση υψηλών στάνταρ. Καλή επιτυχία.

» Την παράδοση που έχει η Volvo στα στέσιον βάγκον συνεχίζει το νέο V60. Η καινούργια πρόταση στην κατηγορία των στέσιον βάγκον βασίζεται στα υψηλά χαρακτηριστικά της νέας γενιάς του σουηδικού αυτοκινήτου. Η σχεδίαση προσαρμόστηκε στις νέες απαιτήσεις αλλά διατήρησε τα σπορ στοιχεία που γνωρίσαμε στην έκδοση σεντάν. Να υπενθυμίσουμε ότι το νέο V60 είναι ένα από τα ομορφότερα αυτοκίνητα της μεσαίας πολυτελούς κατηγορίας. Τα σημαντικότερα προσόντα της έκδοσης στέσιον βάγκον βρίσκονται στον εσωτερικό χώρο. Ενα δείγμα της προόδου των Σουηδών είναι η τοποθέτηση νέου πίσω καθίσματος με δυνατότητα αναδίπλωσης σε τρία στάδια (40-20-40). Αρχική αποθηκευτική ικανότητα 430 λίτρα. Το αυτοκίνητο της παρέας και της εκδρομής έρχεται τον Νοέμβριο με λογικές τιμές πώλησης.

» Συνεχίζεται η πτώση των πωλήσεων των καινούργιων αυτοκινήτων. Τον Ιούνιο οι πωλήσεις ήταν μειωμένες κατά 45,7% σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα. Η πτώση θα ήταν μεγαλύτερη αν απουσίαζαν οι πωλήσεις που έγιναν εσπευσμένα λόγω της αύξησης του ΦΠΑ. Ο κύκλος εργασιών των εταιρειών περιορίστηκε κατά 60%. Οι εισαγωγείς και οι έμποροι ζητούν τη λήψη άμεσων μέτρων από την κυβέρνηση χωρίς να επιβαρυνθεί ο προϋπολογισμός.

» Ενισχύεται η θέση του Μίνι στην αγορά μετά την προσπάθεια αναβάθμισής του. Το αυτοκίνητο που έχει κάνει ρεκόρ πωλήσεων από τον Σεπτέμβριο θα κυκλοφορεί με αλλαγές στην εξωτερική και την εσωτερική σχεδίαση. Επίσης βελτιώθηκαν και τα πακέτα εξοπλισμού. Ελπίζουμε να υπάρξει ανάλογη βελτίωση και στις τιμές πώλησης στην ελληνική αγορά.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αυτοκίνητο
Άλλα θέματα στην κατηγορία Αυτοκίνητο της έντυπης έκδοσης
Άλλες ειδήσεις
Καταιγιστικές αλλαγές
Μικρές ειδήσεις