Έντυπη Έκδοση

ΚΩΜΩΔΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Εφορμούν οι... Κλουζό για τζάκια, ξυλόσομπες

ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΑΚΤΥΛΙΟ

Παράσταση φαρσοκωμωδίας από την κυβέρνηση μπροστά στα μάτια του κόσμου που υποφέρει -εκτός των άλλων- και από το κρύο, μια και ουσιαστικά του έκοψε το πετρέλαιο. Απειλεί με ανεφάρμοστα μέτρα, για να δείξει πως κάτι κάνει για την αιθαλομίχλη που η ίδια δημιουργεί

Πλήρες θέμα...

 • Διαδίκτυο

  • WiFi: το τεράστιο κόστος ακυρώνει τα όνειρα
   Η Ευρώπη έχει δώσει πολλά χρήματα για την ανάπτυξη του WiFi, αλλά στην Ελλάδα τα χαμόγελα των χρηστών του Ιντερνετ έχουν παγώσει Την ώρα που αναζητείται τρόπος για την παροχή δωρεάν πρόσβασης στο Ιντερνετ, οι χρήστες κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα καλούνται να πληρώσουν τον υψηλότερο φόρο στην Ευρώπη και έναν από τους υψηλότερους παγκοσμίως
  • Μέχρι το 2026 το 78% των συνδέσεων των Ευρωπαίων θα γίνεται μέσω WiFi
   Ο δήμος των Τρικάλων σε επίπεδο περιφέρειας υπήρξε πρωτοπόρος, όταν το 2005 ξεκίνησε να προσφέρει δωρεάν Ιντερνετ στους πολίτες Η πικρή αλήθεια είναι πως αν το ασύρματο Διαδίκτυο διέθετε προφίλ «μίζας», σήμερα ίσως όλη η χώρα να είχε δωρεάν αξιόπιστη πρόσβαση στο Ιντερνετ κι ενδεχομένως ο πρωθυπουργός Α.Σαμαράς να ήταν προσεκτικότερος όταν εκτόξευε την τηλεοπτική «ρουκέτα» πως σε ένα χρόνο η χώρα θα έχει παντού ελεύθερο WiFi...
  • Στον κάδο των αχρήστων χρήματα που δόθηκαν για δίκτυα που υπολειτουργούν
   Ολοι οι χρήστες του Διαδικτύου επιθυμούν ελεύθερη σύνδεση Οταν το 2007 προκηρύχθηκε διαγωνισμός από την «Κοινωνία της Πληροφορίας» για την «Ανάπτυξη Δημόσιων Σημείων Ασύρματης Ευρυζωνικής Πρόσβασης στο Διαδίκτυο (Public Hotspots)», κόστους κοντά πέντε εκατομμυρίων ευρώ, με στόχο το δωρεάν WiFi σε 195 σημεία (ανάμεσά τους λιμάνια, πλατείες, πάρκα, αεροδρόμια, μουσεία κ.τ.λ.), υπήρχε ένας αέρας αισιοδοξίας για το σημαντικό αυτό έργο που χαρακτηρίστηκε και ως «πλαίσιο για την ευρύτερη διάδοση και αξιοποίηση των δυνατοτήτων που προσφέρονται στους πολίτες από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες», όπως τουλάχιστον διαβάζουμε στην επίσημη ενημέρωση που έκανε τον Οκτώβριο του 2008 ο ανάδοχος του έργου.
 • ΕΑΣ

 • Θέρμανση

 • Μέσα και media

  • Οσα μου έμαθε η TV
   Μάχες στις ειδήσεις, συγκρούσεις στα πρωινάδικα, βομβαρδισμοί στα μεσημεριανά, το τοπίο θυμίζει Β' Παγκόσμιο Πόλεμο! «Ελληνοφρένεια» Κυρίες, δεσποινίδες και κύριοι, έχουμε σεζόν τηλεοπτική! Πάνω εκεί που τα ταμεία μάζευαν αράχνες, τα μπάτζετ άφηναν τις τελευταίες τους πνοές και οι αμοιβές διολίσθαιναν προς τα τάρταρα, έβγαλε ο μάγος Μέρλιν το ραβδί του και μας προέκυψε φουλ ανταγωνισμός.
  • 3 Ερωτήσεις
   Απαντά η επικεφαλής της εταιρείας επικοινωνίας The Hand ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΥΤΣΑ
  • ΤΖΙΜΙ ΜΠΡΕΣΛΙΝ «Ηταν τιμή του να σκάψει τον τάφο του Κένεντι»
   Ο Τζίμι Μπρέσλιν Οσο πλησιάζουμε στη θλιβερή επέτειο, τόσο θα φουντώνουν τα αφιερώματα. Στην Αμερική, μάλιστα, έχουν ξεκινήσει τα media το μοιρολόι εδώ και εβδομάδες. Με άλμπουμ φωτογραφικά, με αναμνήσεις παρισταμένων, με ολική επαναφορά των κάθε είδους θεωριών συνωμοσίας. Ω ναι, τα πενηντάχρονα από τη δολοφονία του Τζον Κένεντι θα μας απασχολήσουν εντόνως!
  • Μέσα και παραμέσα
   Μετά την ΕΡΤ ΕΥΤΥΧΩΣ που υπάρχουν και τα βίντεα μερικές φορές, ευτυχώς που υπάρχει το Γιουτούμπι. Και μπορεί κανείς να απολαμβάνει διαλόγους όπως ο κάτωθι, μεταξύ του Αντώνη Σρόιτερ και του Παντελή Καψή:
 • Νοσοκομεία

  • Πινγκ πονγκ γιατρών -ασθενών μεταξύ «Ευαγγελισμού» και Πολυκλινικής
   Τα ράντσα πλέον σε όλες τις κλινικές του «Ευαγγελισμού» έχουν γίνει καθημερινότητα Απέτυχαν τα σχέδια κινητικότητας-συγχώνευσης του υπουργείου. Σε πειραματόζωα έχει μετατρέψει ο υπουργός Υγείας ιατρικό προσωπικό και νοσηλευομένους. Γεμάτες με ράντσα οι κλινικές του «Ευαγγελισμού», άδεια η Πολυκλινική στην Ομόνοια. Χωρίς σχέδιο και προγραμματισμό εφαρμόζει, όπως φαίνεται τελικά, την κινητικότητα και τη συγχώνευση των νοσοκομείων, ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης.
 • Συγκοινωνίες

  • Τα Μνημόνια διαλύουν τις αστικές συγκοινωνίες
   Συρρικνώνονται ταχύτατα δρομολόγια, προσωπικό και επιβάτες. Αυτό, σε συνδυασμό με το «ψαλίδι» στις κρατικές επιδοτήσεις, οδηγεί σε κατάρρευση το σύστημα των δημόσιων οδικών μεταφορών. Εμφανή είναι τα απόνερα του Μνημονίου στις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας και ειδικότερα στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ, με μεγάλα «θύματα» τους εργαζομένους και τους χρήστες των μέσων μαζικής μεταφοράς.
  • «Οχι» στην τρομοκρατία των επιβατών
   Το κίνημα αλληλεγγύης των πολιτών εντείνει τη δράση του και καταγγέλλει περιστατικά βίαιης συμπεριφοράς των ελεγκτών ενάντια σε όσους συλλαμβάνουν χωρίς εισιτήριο Το κίνημα «Αλ.ανυ.α» περνά στη δράση: την Τετάρτη, θα πραγματοποιήσουν δυναμική διαμαρτυρία στα γραφεία της διοίκησης του ΟΑΣΑ «με στόχο να σταματήσει η τρομοκρατία των επιβατών που δεν έχουν επικυρώσει εισιτήριο» Εχουν συλλέξει δεκάδες περιστατικά για βάναυση συμπεριφορά ελεγκτών του ΟΑΣΑ, προπηλακισμούς, χλευασμό, ακόμη και ξυλοδαρμούς εναντίον πολιτών που δεν εξέδωσαν εισιτήριο σε κάποια μέσα μαζικής μεταφοράς.