Έντυπη Έκδοση

Κι όλοι έξω από το Acro Music Hall

Να δούμε πού θα πρωτοπάνε σήμερα τα ΜΑΤ

Συλλαλητήριο το απόγευμα έξω από το Ραδιομέγαρο, συλλαλητήριο όμως και το βράδυ έξω από το Acro Music Hall, όπου θα πραγματοποιηθεί ο τελικός για την ανάδειξη του φετινού μας εκπροσώπου της Eurovision. Αυτή τη φορά από τους απλήρωτους εργαζομένους του Metropolis, οι οποίοι διαμαρτύρονται εναντίον του επιχειρηματία Ανδρέα Κουρή που αναλαμβάνει για δεύτερη συνεχόμενη φορά τη διοργάνωση του συγκεκριμένου event, μέσω του τηλεοπτικού καναλιού MAD.

Να δούμε πού θα πρωτοπάνε σήμερα τα ΜΑΤ. Παρ' όλα αυτά ο τελικός και θα γίνει και θα προβληθεί ζωντανά στις 21.00 από τη συχνότητα της Δ.Τ. (παρ' όλο που η EBU έχει διαμηνύσει ότι θα αναγνωρίσει τη ΝΕΡΙΤ που δεν αναμένεται πριν από τα τέλη Απριλίου). Οσο για τα υποψήφια τραγούδια, είναι τα εξής τέσσερα: Freaky Fortune feat-RiskyKidd: «Rise up» σε μουσική Freaky Fortune και στίχους: Freaky Fortune - RiskyKidd (ΡΑΝΙΚ RECORDS). Mark Angelo feat-Josephine: «Dancing Night», μουσικοί/στίχοι: Mark F. Angelo, Thomas Karlsson, Fast Lane, Josephine Wendel, Melina Makris (ΡΑΝΙΚ RECORDS). Κρυσταλλία: «Πεταλούδα στην Αθήνα», μουσική: Νίκος Αντύπας, στίχοι: Αρης Δαβαράκης (PLATINUM RECORDS). Κώστας Μαρτάκης: «Κανένας δεν με σταματά», μουσική/στίχοι: Ηλίας Κόζας, (PLATINUM RECORDS).

Και μην περιμένετε σοβαρά προγνωστικά, γιατί αυτός ο τελικός είναι μουγγός. Στα περισσότερα sites προηγείται το «Rise up», αλλά υπάρχουν και κάποια όπου έχει πάρει κεφάλι ο Κώστας Μαρτάκης. Η Κρυσταλία το ψιλοπαλεύει ακόμη, ενώ η Jozephine είναι εκτός συναγωνισμού.

Η βραδιά, που θα παρουσιάσουν δεύτερη συνεχή χρονιά η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Καπουτζίδης, θα περιλαμβάνει και σόου αφιερωμένο στα 40 χρόνια από την πρώτη μας συμμετοχή στο διαγωνισμό στο Brighton της Μεγάλης Βρετανίας, το 1974.

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

Κανένα σχόλιο

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας 0

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Τέχνες & Πολιτισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Εκδηλώσεις
Τηλεόραση
TV & Media
ΕΡΤ
Κύριο θέμα
Εννιά μήνες μετά το «μαύρο» όλοι στο Ραδιομέγαρο
Σχετικά θέματα: TV & Media
Εννιά μήνες μετά το «μαύρο» όλοι στο Ραδιομέγαρο
Σαραντάρια μεν, αλλά...
Άλλα θέματα στην κατηγορία Τέχνες & Πολιτισμός της έντυπης έκδοσης
Συγγραφείς
«Με πονάει η Ελλάδα»
Οι gay συγγραφείς δεν διεκδικούν το δικό τους ράφι
Μέγαρο Μουσικής
Ειδική χρηματοδότηση για το Μέγαρο 2,6 εκατ.
TV & Media
Εννιά μήνες μετά το «μαύρο» όλοι στο Ραδιομέγαρο
Κι όλοι έξω από το Acro Music Hall
Σαραντάρια μεν, αλλά...