Έντυπη Έκδοση

Ετοιμάζεται για νέα «μάχη» ο Ηρακλής

«ΤΩΡΑ αρχίζει η δική μας νομική μάχη». Με τα λόγια αυτά, ο νομικός σύμβουλος του Ηρακλή, Γρηγόρης Ιωαννίδης, προετοιμάζει το «έδαφος» για νέες κινήσεις από τους Θεσσαλονικείς, που ήδη προσέφυγαν στο CAS, αλλά αντιμετωπίζονται με δυσπιστία από μερίδα φιλάθλων που ζητούν πιο δυναμικές ενέργειες.

«Ο ΟΦΗ μας έβαλε τα γυαλιά, κάνει παντού μηνύσεις», λένε οι οπαδοί, αλλά στην ΠΑΕ τονίζουν ότι «εμείς κάνουμε τη δική μας πολιτική, δεν ακολουθούμε άλλους». Ο Ιωαννίδης, μιλώντας στο «Μετρόπολις» της Θεσσαλονίκης, τόνισε πως ο Ηρακλής δεν θέλει για «ευνόητους λόγους να ανοίγει συνεχώς τα χαρτιά του, όμως ήρθε η ώρα και για εμάς να εντείνουμε τις κινήσεις μας».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «κυανόλευκοι» θα αρχίσουν και αυτοί μηνύσεις και αγωγές κατά συγκεκριμένων προσώπων -ίσως ακόμη και κατά του ίδιου του προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιου, όμως είναι πιθανότερο να κατατεθεί πρόταση μομφής εναντίον του- αλλά και θα κάνουν και άλλες κινήσεις με συγκεκριμένη «στόχευση», παρά το ότι μέχρι στιγμής όλες τους οι κινήσεις έχουν απορριφθεί απ' τις επιτροπές της ΕΠΟ.

Θεωρούν πως η χθεσινή εξέλιξη με την επίσκεψη της εκπροσώπου της FIFA κυρίας Εύας Πασκιέ και η επισήμανσή της πως για τις ομάδες που αγωνίζονται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις υπάρχει εμπιστευτικότητα, αλλά για τις ομάδες που αγωνίζονται στα εσωτερικά πρωταθλήματα είναι θέμα της ΕΠΟ, εκθέτουν τον κ. Πιλάβιο και τα όσα υποστήριξε στη Βουλή περί του «μπαμπούλα» της UEFA.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ηρακλής
Ποδόσφαιρο
Άλλα θέματα στην κατηγορία Αθλητισμός της έντυπης έκδοσης
Ολυμπιακός
Ρέστα για τον Σάντσες
Παναθηναϊκός
Σειρήνες από Ιταλία
NBA
Αγγίζουν τ' όνειρο
ΑΕΚ
Στο «σφυρί» ο μικρός
Αρης
«Σύννεφα» για Καστίγιο
Διεθνή
Ντοπέ 5 Μεξικανοί
Εργοτέλης
Ναυάγιο με Στάκμαν
Ηρακλής
Ετοιμάζεται για νέα «μάχη» ο Ηρακλής
Μπάσκετ
Στην έξοδο και ο Δαμιανίδης από τον Αρη
ΠΑΟΚ
Αρχίζει το ξεκαθάρισμα στον ΠΑΟΚ
Πανιώνιος
«Να πουν την αλήθεια»
Πόλο
Στέψη ή παράταση αγωνίας
Στίβος
Κριτήριο για το Ευρωπαϊκό τα Βενιζέλεια
Χάντμπολ
Χρειάζεται ένα θαύμα
Άλλες ειδήσεις
Βαριές καμπάνες για δύο