Έντυπη Έκδοση

Παράταση «ζωής» στον Αρη

Τέσσερις μήνες παράταση «ζωής» έδωσε το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης στον Αρη. Στις 12 Απριλίου θα δικαστεί η αίτησή του για υπαγωγή στο άρθρο 99, όμως το δικαστήριο διατήρησε την προσωρινή διαταγή μη απόδοσης ευθυνών στην ΠΑΕ για τα χρέη μέχρι τότε! Κάτι που σημαίνει ότι χρέη εκατομμυρίων και πιθανές ευθύνες για πρώην και νυν διοικούντες «παγώνουν».

«Δίνεται έτσι η ευκαιρία στην ομάδα να ρυθμίσει κι άλλα χρέη και να μιλήσει και με άλλους πιστωτές της, ελπίζουμε το Πάσχα να συνδυαστεί με την "ανάσταση" του Αρη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκ των νομικών του Αρη, Στάθης Τσομίδης.

Στο δικαστήριο, που ανέβαλε την εκδίκαση λόγω της απεργίας των δικηγόρων, έδωσε το παρών δικηγόρος απ' το ΙΚΑ για να κάνει παρέμβαση κατά του αιτήματος του Αρη, αλλά και ο Γ. Παναγόπουλος, δικηγόρος παικτών που έχουν κερδίσει προσφυγές κατά του Αρη (Φατί, Σηφάκης, Ντίκο, Σανκαρέ) για τον ίδιο λόγο. Η παράταση που πήρε ο Αρης θεωρείται «νίκη» αφού κερδίζει χρόνο και μπορεί να αφιερωθεί στο αγωνιστικό κομμάτι όπου καίγεται να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Αρης
Ποδόσφαιρο
Άλλα θέματα στην κατηγορία Αθλητισμός της έντυπης έκδοσης
Άλλες ειδήσεις
Τσοντάρουν όλοι
Φύλλο και φτερό από το Ελεγκτικό Συνέδριο
«Δεν πάω πουθενά, εδώ θα μείνω!»
Αγγλικό ενδιαφέρον για Μήτρογλου
Χάνει Αλμπα ο Διαμαντίδης
Παράταση «ζωής» στον Αρη
Στο νήμα η προεδρία
«Παίρνουν φωτιά» Μάντσεστερ και Λονδίνο