Έντυπη Έκδοση

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ DIMAND

«90 ημέρες μέχρι τις μπουλντόζες»

Υπομονή συστήνει στον κόσμο ο 53χρονος επιχειρηματίας, θεωρώντας πως «τα πολύ δύσκολα έχουν περάσει» * Επειδή εμπλέκεται και η Περιφέρεια κι ένα κομμάτι δημόσιου έργου, θα πρέπει κανείς να υπολογίζει 18 μήνες για να τελειώσει το έργο

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Dimand, Δημήτρης Ανδριόπουλος, επιλέχτηκε πριν από 16 μήνες από τον Δημήτρη Μελισσανίδη να «τρέξει» ως project manager το έργο κατασκευής γηπέδου της ΑΕΚ στον ιδιόκτητο χώρο της, στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Πλήρες θέμα...

 • Αθλητικό ρεπορτάζ

  • Ο «Δικέφαλος» θεωρητικά μπορεί
   Θεωρητικά η ομάδα που δείχνει ικανή να βάλει έξτρα ζητήματα στους μεγάλους ειδικά στην έδρα της, και ακόμη πιο ειδικά κόντρα στον Παναθηναϊκό, είναι ο ΠΑΟΚ.
  • Αιώνια κόντρα
   Εν αρχή ην οι δύο μόνιμοι τα τελευταία χρόνια μονομάχοι. Η λογική λέει ότι και φέτος θα φάνε τα μουστάκια τους για τον τίτλο του πρωταθλητή, με τον Ολυμπιακό να παρουσιάζεται, στα χαρτιά τουλάχιστον, πιο πλήρης, έτοιμος και δυνατός κόντρα σε έναν πειραματικής μορφής Παναθηναϊκό, που επιχειρεί την περιβόητη ελληνοποίηση που είχε προαναγγείλει ο ιδιοκτήτης του.
  • Το φαινόμενο Πανιώνιος
   Και μέσα σε όλα, προέκυψε και θέμα με τον Πανιώνιο. Η ομάδα-πρότυπο, που για δέκα χρόνια σχεδόν μόνιμα κατακτούσε την 3η θέση, έβγαζε παίκτες πρώτης γραμμής για τους «μεγάλους» και έκανε τη διαφορά, ξαφνικά δείχνει διαλυμένη εξαιτίας των χειρισμών του πρώην μεγαλομετόχου και της έλλειψης... συνεννόησης.
  • Οι λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις
   Η επιστροφή της ΑΕΚ στα μεγάλα σαλόνια είναι σίγουρα ένα θετικό γεγονός για το πρωτάθλημα. Ομως έπειτα από ένα περίεργο καλοκαίρι μέχρι να φτιαχτεί η νέα διοίκηση και το ρόστερ στο παρά πέντε, η Ενωση δείχνει να τραβάει το δικό της δρόμο ενάντια στην κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών (και όχι μόνο), πηγαίνοντας κόντρα στο ρεύμα.
 • Μπάσκετ

  • ΕΞΟΔΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ-ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ * ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Τζάμπολ με παραίτηση
   Η λογική λέει ότι οι «αιώνιοι» και φέτος θα φάνε τα μουστάκια τους για τον τίτλο του πρωταθλητή Ο πρωταθλητής και κυπελλούχος Παναθηναϊκός, με σχεδόν πλήρως ανανεωμένη ομάδα, που οραματίζεται τη νέα εποχή. Ο μόνιμα τα τελευταία χρόνια μεγάλος χαμένος Ολυμπιακός, που ασχολείται με τη σύνταξη ανακοινώσεων κατά του «εχθρού» Δημήτρη Γιαννακόπουλου και χάνει την ουσία, μαζί με τον κόσμο της ομάδας, ύστερα από την ήττα-σοκ από τον «αιώνιο» αντίπαλο και την παραίτηση Μπαρτζώκα.