Έντυπη Έκδοση

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ 300.000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

Για μια χούφτα ευρώ...

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του υπουργείου Εργασίας, θα δοθούν περί τα 800-900 εκατ. ευρώ το χρόνο για την ενίσχυση των χαμηλών εισοδημάτων

ΜΕ ΜΙΑ συγκυβερνητική προεκλογική παράτα οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος αναμένεται να παραβρεθούν την ερχόμενη Τρίτη στην παρουσίαση από την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας του προγράμματος της εφαρμογής του «ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος» πιλοτικά από τις 15 Οκτωβρίου σε 14 νομούς της χώρας.

Πλήρες θέμα...

 • Επιχειρήσεις/Εφορία

  • ΜΟΝΟ ΤΑ GOLDEN BOYS ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ, ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΩΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Εξηγήσεις μετά την γκάφα
   Ατελείωτες διευκρινίσεις του υπ. Οικονομικών για την εγκύκλιο της φορολόγησης των παροχών των επιχειρήσεων προς τους εργαζομένους ΩΣ ΑΚΟΜΑ μία μέθοδο κρυφής φορολογικής επιβάρυνσης χαρακτήρισε η αγορά την περίφημη εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, με την οποία θα φορολογούνται ως εισόδημα οι παροχές σε είδος των επιχειρήσεων προς τους εργαζομένους.
 • Επιχειρηματικότητα

  • ΦΡΕΣΚΙΑ ΜΠΙΡΑ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΚΡΟΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΣΕΡΡΩΝ & Β. ΕΛΛΑΔΑΣ VOREIA και απαστερίωτη
   Η εταιρεία επένδυσε σε έναν υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό που συναντάται πρώτη φορά σε ελληνικό μικροζυθοποιείο μέχρι σήμερα ΣΕ ΑΥΤΟ το φύλλο η Γωνιά της Μπίρας ταξιδεύει προς την Κεντρική Μακεδονία, στις Σέρρες. Με την πρώτη μικροζυθοποιία του Βορρά -όπως αυτοδιαφημίζονται οι ιδρυτές της- να είναι γεγονός και να ακούει στο όνομα «Siris MicroBrew-ery» με έδρα στις Σέρρες.
 • Ναυτιλία

  • Η ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΜΙΝΟΑΝ LINES ΦΕΡΝΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ATTICA ΚΑΙ ΑΝΕΚ Μάχη σε Κρήτη και Αδριατική
   Αιχμές του Εμανουέλε Γκριμάλντι, των «Μινωικών», κατά του υπουργείου Ναυτιλίας και των διοικήσεων των ελληνικών εταιρειών ΕΝΤΕΙΝΕΤΑΙ η ελληνοϊταλική ναυμαχία στην Αδριατική και την Κρήτη. Η διεύρυνση της συνεργασίας μεταξύ Attica Group (BlueStar, Superfast) και ΑΝΕΚ έρχεται ως «απάντηση» των επεκτατικών βλέψεων, στην Ελλάδα, του Ιταλού εφοπλιστή Εμανουέλε Γκριμάλντι, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της Minoan Lines και μεγαλομέτοχος της Hellenic Seaways, με 33,3%.