Έντυπη Έκδοση

ΑΚΡΙΒΑ ΔΙΟΔΙΑ: ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Στους Ευρωπαίους ευχαριστώ, στους Ελληνες ο λογαριασμός

Σε ρόλο Πόντιου Πιλάτου ο επικεφαλής της Task Force Χορστ Ράιχενμπαχ

Εχουν φτάσει να είναι τα διόδια πιο ακριβά από τη βενζίνη
Σε ευθεία αντιπαράθεση για τα ακριβά διόδια και το πυκνό δίκτυο μετωπικών και πλευρικών σταθμών διοδίων, στο ημιτελές τμήμα του βασικού άξονα Μαλιακός-Κλειδί, ήρθαν με δηλώσεις τους χθες ο υπουργός Υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ.

Πλήρες θέμα...

 • Υπουργείο Ναυτιλίας

  • ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ Από το παράθυρο το πλοίο ασφαλείας
   Μόλις 1 σκάφος αναψυχής ανά 621 κατοίκους στην Ελλάδα, έναντι 1 ανά 164 στην Ευρωπαϊκή Ενωση Απεργοσπαστικό χαρακτηρίζουν το μέτρο για «πλοίο ασφαλείας» οι ναυτεργάτες Το νομοσχέδιο για το θαλάσσιο τουρισμό και τα σκάφη αναψυχής παρουσίασε το υπουργείο Ναυτιλίας, με απώτερο στόχο την προσέλκυση τουριστικών πλοίων στην ελληνική σημαία και πλοίων κοινοτικής και τρίτης σημαίας στις ελληνικές θάλασσες.
 • Υπουργείο Υποδομών

  • Εξήγγειλε ηλεκτροκίνηση, του θεσσαλικού σιδηροδρόμου, μέσω ΕΣΠΑ
   Την ηλεκτροκίνηση του θεσσαλικού σιδηροδρόμου από την Παλαιοφάρσαλο μέχρι την Καλαμπάκα και από τη Λάρισα μέχρι τον Βόλο, συμπεριέλαβε σε πακέτο εξαγγελιών νέων οδικών και σιδηροδρομικών έργων, που έκανε με την ευκαιρία της επίσκεψής του στη Θεσσαλία, ο υπουργός Υποδομών Μ. Χρυσοχοΐδης.
 • Εθνική Τράπεζα

  • ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ Το ομολογιακό «στοίχημα» της Εθνικής Τράπεζας
   Στελέχη της Morgan Stanley βρίσκονται στην Αθήνα Η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας επιδιώκει να αξιοποιήσει το θετικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί στις αγορές Στις ξένες αγορές βγαίνει η Εθνική προκειμένου να προσελκύσει κεφάλαια για την έκδοση Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου (ΜΟΔ) προσβλέποντας να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος των κεφαλαιακών αναγκών, που προέκυψαν από τον έλεγχο της Black Rock. Η διοίκηση του ομίλου επιδιώκει να αξιοποιήσει το θετικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί στις αγορές για ομόλογα υψηλής απόδοσης αλλά και τη συγκυρία, που οι ξένοι οίκοι ποντάρουν στο ελληνικό εγχείρημα.
 • Κλάδος κατασκευών

  • Με ελεύθερη πτώση έκλεισε το 2013 η οικοδομή
   Η ύφεση στην ελληνική οικονομία έκλεισε το 2013 με το ΑΕΠ να υποχωρεί τελικά περισσότερο (3,9% σε σταθερές τιμές σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ) των τελευταίων κυβερνητικών εκτιμήσεων, χάρις στην πτώση των ακαθάριστων επενδύσεων κατά 6,7% και της κατανάλωσης των νοικοκυριών κατά 6% παρά την άνοδο των εξαγωγών αγαθών και υπηρεσιών κατά 1,8%.
 • Υπουργείο Τουρισμού

  • ΔΙΧΤΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Ευρωπαϊκή ομπρέλα στους ταξιδιώτες
   Δίχτυ προστασίας απέναντι στους ταξιδιώτες και κυρίως τους τουρίστες-χρήστες του Διαδικτύου, που ενώ βρίσκονται σε ξένο έδαφος πτωχεύει η αεροπορική εταιρεία και δεν μπορούν να επιστρέψουν, ή χρεοκοπούν τα ταξιδιωτικά πρακτορεία που τους έστειλαν, απλώνει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
 • Αγροτικά θέματα

  • Ποιοι αγρότες εξαιρούνται από το ΦΠΑ
   Νέες διευκρινίσεις αναφορικά με το ποιοι αγρότες απαλλάσσονται από την τήρηση βιβλίων και την έκδοση στοιχείων, από την 1η/1/2014, έδωσε το υπουργείο Οικονομικών.