Έντυπη Έκδοση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ

Η Αττική θα βγάλει τον νικητή των εκλογών

Η μητέρα των μαχών θα δοθεί στην Περιφέρεια Αττικής των 4 εκατομμυρίων πολιτών, που θα αποτελέσει και το βαρόμετρο.

Σε σκληρό πόκερ για γερά νεύρα εξελίσσονται οι περιφερειακές και δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου για το ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ. Θα είναι ένα γενικό τσεκ απ για να δουν πόσο βαριά είναι η κατάστασή τους και κατά πόσο είναι αναστρέψιμη.

Πλήρες θέμα...

 • Περιφερειακές και δημοτικές εκλογές

  • ΣΙΡΙΑΛ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Ζητούνται επειγόντως υπερκομματικοί
   «Απορρίπτουμε λογικές κομματικής καταγραφής», λέει ο Φ. Κουβέλης «Αναζητώντας τους κατάλληλους υποψήφιους» θα μπορούσε να ονομάζεται το καλοκαιρινό σίριαλ, εντός της Αριστεράς, που ψάχνει τα κατάλληλα πρόσωπα για να συγκροτήσουν τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ και της Δημοκρατικής Αριστεράς.
 • Κυβέρνηση

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ Σταματήστε τις κουβέντες για ανασχηματισμό
   Ο πρωθυπουργός επιθυμεί να σταματήσουν τα σενάρια, ώστε τα μέλη της κυβέρνησης να συνεχίσουν απερίσπαστα τον προγραμματισμό στα υπουργεία τους. Να σταματήσουν οι συζητήσεις για ανασχηματισμό, ζήτησε ο πρωθυπουργός από την Πάρο Σταματήστε κάθε συζήτηση περί ανασχηματισμού. Την εντολή αυτή έδωσε, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου από την Πάρο, όπου βρίσκεται αυτή τη στιγμή, προς τα μέλη της κυβέρνησης.
 • Φάκελος Κυπριακό

  • ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΥΠΡΙΑΚΟ: ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΚΑΛΑΧΑΝ Δύο σκηνοθέτες για μια τραγωδία
   Φως στο άγνωστο παρασκήνιο των πιο δραματικών στιγμών της κυπριακής τραγωδίας (συνομιλίες της Γενεύης μεταξύ πρώτου και δεύτερου «Αττίλα»). Ο Κύπριος νομικός Πόλυς Πολυβίου, μέλος της διαπραγματευτικής ομάδας Κληρίδη στις συνομιλίες της Γενεύης μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου «Αττίλα», τον Αύγουστο του '74, φωτίζει το άγνωστο παρασκήνιο των πιο δραματικών στιγμών της νεότερης κυπριακής ιστορίας
 • Άλλες ειδήσεις

  • Νέα προσφυγή κατά του Μνημονίου
   Μετά τον Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας, τον χορό των προσφυγών κατά του Μνημονίου που υπέγραψε η χώρα με την τρόικα ακολουθούν και οι δικηγόροι του Βόλου και της Καλαμάτας.
  • Μολότοφ στο τουρκικό προξενείο
   Απαράδεκτη και εγκληματική ενέργεια χαρακτήρισε η κυβέρνηση, διά του εκπροσώπου της Γ. Πεταλωτή, τη ρίψη βόμβας μολότοφ κατά του αστυνομικού φυλακίου του τουρκικού προξενείου Θεσσαλονίκης και εξέφρασε λύπη προς την τουρκική κυβέρνηση.