Έντυπη Έκδοση

ΜΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΙΡΗΟΝΕ ΚΑΙ WINDOWS ΡΗΟΝΕ 7

Τα παιδιά συλλαβίζουν ψηφιακά!

Αγαπημένα ζωάκια και γνωστά οχήματα βοηθούν με ήχους και εικόνες τα νήπια να κάνουν την πρώτη γνωριμία τους με τα γράμματα και τις λέξεις, μέσα από το παιχνίδι.
Λένε πως τα σημερινά παιδιά «γεννιούνται» μέσα στην τεχνολογία, καθώς η επαφή και η σχέση τους μαζί της ξεκινάει κυριολεκτικά από τα γεννοφάσκια!

Πλήρες θέμα...

 • Βιολογία

  • Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΙΔΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ Τα μυστικά του οικογενειακού DNA
   Η οικογένεια Γουέστ χαρτογράφησε τη γονιδιωματική αλληλουχία και των τεσσάρων μελών της, ώστε ν' αποφύγει σοβαρά προβλήματα υγείας στο μέλλον. Η ανάλυση της γονιδιωματικής αλληλουχίας μια οικογένειας μπορεί να αποτελέσει το μέλλον της προληπτικής ιατρικής. Τον Νοέμβριο του 2009, ο Τζον Γουέστ, η γυναίκα του, Τζούντι, και τα δύο παιδιά τους, Αν και Πολ, έκαναν κάτι πρωτόγνωρο για μια οικογένεια: χαρτογράφησαν και ανέλυσαν τη γονιδιωματική τους αλληλουχία, με τη βοήθεια μιας ομάδας επιστημόνων του αμερικανικού πανεπιστημίου Στάνφορντ.
 • Άλλες ειδήσεις

  • ΣΤΙΓΜΕΣ Κέτσαπ με ιστορία
   Οι Ρωμαίοι ονόμαζαν liquamen τον πρόγονο του κέτσαπ, μια σάλτσα που συνόδευε κυρίως τα ψάρια και παρασκευαζόταν από ξίδι, λάδι, πιπέρι και πολτό από αποξηραμένες αντζούγες.
  • Ο τρόπος να νιώθεις χωρίς αφή
   Πίθηκοι μπόρεσαν να εξετάσουν εικονικά αντικείμενα μέσω ενός χεριού που ελέγχει ο εγκέφαλός τους κατόπιν τοποθέτησης εμφυτεύματος. Μια διεθνής ομάδα επιστημόνων δημιούργησε ένα εγκεφαλικό εμφύτευμα το οποίο επιτρέπει σε πιθήκους να εξετάζουν εικονικά αντικείμενα μέσω ενός εικονικού χεριού που ελέγχει ο εγκέφαλός τους.