Έντυπη Έκδοση

Το ΠΑΣΟΚ για την κρίσιμη ημερομηνία

Στην αντεπίθεση επιχειρεί να περάσει το ΠΑΣΟΚ, τοποθετώντας στη σφαίρα της συνωμοσιολογίας εκτιμήσεις ότι η συνάντηση Παπανδρέου, Βενιζέλου και Διώτη την 8η Ιουλίου του 2011 (ημέρα που κατά την έρευνα έγινε και η μεταγραφή της λίστας Λαγκάρντ από το πρώτο στικάκι σε δεύτερο) αφορούσε τη λίστα Λαγκάρντ και όχι τη φοροδιαφυγή, τις οποίες και υιοθέτησε δημοσίως η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Ως εδώ με την πολιτική χυδαιότητα που πιάνεται από τα μαλλιά της», αναφέρεται σε μακροσκελέστατη απάντηση της Ιπποκράτους, ενώ για «υπόθεση συνωμοσιολογικού χαρακτήρα και επιχείρηση σκευωρίας σε εξέλιξη, όλα εκτός πραγματικότητας» κάνει λόγο σε δήλωσή του ο πρώην πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, που διαψεύδει ότι υπήρχε συνάντηση μεταξύ του ιδίου, του κ. Βενιζέλου και του κ. Διώτη με αντικείμενο συζήτησης τη λίστα Λαγκάρντ.

Από την Ιπποκράτους επιμένουν ότι η συνάντηση της 8ης Ιουλίου είχε αντικείμενο την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής και γι' αυτό -όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση- το πρωί της ίδιας ημέρας είχε πραγματοποιηθεί η τρίτη κατά σειρά ευρεία σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών από την ημέρα που είχε αναλάβει καθήκοντα υπουργού Οικονομικών ο Ευ. Βενιζέλος, με τη συμμετοχή τόσο του αναπληρωτή υπουργού, Π. Οικονόμου, των γενικών γραμματέων και γενικών διευθυντών του υπουργείου, όσο και του κ. Διώτη. «Το παράδοξο είναι το ακριβώς αντίστροφο: ότι ο κ. Διώτης δεν ενημέρωσε το νέο υπουργό αμέσως, αλλά περίμενε σχεδόν δύο μήνες μετά την ανάληψη καθηκόντων του νέου υπουργού (17/6/2011) για να ζητήσει κατ' ιδίαν συνάντηση μαζί του και να τον ενημερώσει για τη λίστα Λαγκάρντ».

Παράλληλα, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να απαντήσουν στα ερωτήματα αλλά και να υλοποιήσουν το στόχο τους που είναι η ανάδειξη των ευθυνών του διδύμου Παπακωνσταντίνου - Διώτη, σκοπεύουν να θέσουν στη δημοσιότητα άλλο ένα ερώτημα. Δηλαδή, γιατί ο κ. Διώτης σε δύο καταθέσεις του ώς τώρα, τόσο στη Βουλή όσο και στη Δικαιοσύνη, έχει αναφέρει ότι ενημέρωσε τον κ. Βενιζέλο τον Αύγουστο και δεν έχει κάνει ούτε μία αναφορά σε εκείνη τη συνάντηση στο Μαξίμου την 8η Ιουλίου του 2011, αν αυτή είχε να κάνει με τη λίστα Λαγκάρντ;

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Λίστα Λαγκάρντ
ΠΑΣΟΚ
Άλλα θέματα στην κατηγορία Πολιτική της έντυπης έκδοσης
Άλλες ειδήσεις
Μπαμπούλας φυλακής για τους φοροφυγάδες
Τριγμοί από «εκπλήξεις» και «ίσες αποστάσεις»
Ασκήσεις ισορροπίας στη ΔΗΜΑΡ
Στο Μισθοδικείο τώρα οι δικαστές
Προσφυγή ΑΔΕΔΥ στο ΣτΕ για τη διαθεσιμότητα
Νέο φορολογικό με το TAXISNET μεγάλο αδελφό
Καταλήψεις για τις συγχωνεύσεις ΔΟΥ
Οι δανειστές δεν θέλουν άλλες «Πράξεις»
Ανησυχεί για τις καθυστερήσεις και τις κρίσιμες ημερομηνίες
Εδάφιο 11: στο σφυρί η εθνική κυριαρχία
Σαν τη Γερμανία του '53
Κόντρα και για το ταξίδι
Οδηγός για το στικάκι η κατάθεση Διώτη
Παιχνίδι με τρεις ή τέσσερις κάλπες
Το ΠΑΣΟΚ για την κρίσιμη ημερομηνία
Ο νέος «Γιουνκέρ» από τη σκληρή Ολλανδία
Φαβορί ο Αναστασιάδης στην Κύπρο
Ν.Δ. κατά ΣΥΡΙΖΑ, «διά πάσαν νόσον...»
Πρόεδροι Ν.Δ. - ΔΗΜΑΡ σε εταιρείες των ΕΛ.ΤΑ.
Ομάδα 10 ατόμων αναζητεί η ΕΛ.ΑΣ.
Εμπρησμός σε αυτοκίνητο του ΥΠ.ΕΞ. στην Ξάνθη