Έντυπη Έκδοση

Δασοπροστασία και Πανελλαδικές

*Με την προστασία των δασών ασχολείται στη μεθαυριανή εκπομπή του ο Σεραφείμ Φυντανίδης «Χθες-Σήμερα-Αύριο» που μεταδίδει η ΝΕΤ στις 16.00 και είναι σε σκηνοθεσία του Κώστα Γρηγοράκη.

Μπορεί να προσπαθούμε να σβήσουμε τις φωτιές που άναψε η οικονομική κρίση, αλλά, καθώς μπαίνουμε στο καλοκαίρι, μας απειλούν και οι φωτιές στα δάση.

Παρά τις τεράστιες δαπάνες στην πυρόσβεση, τις τελευταίες δεκαετίες οι εκτάσεις που παραδίνονται στις φλόγες αυξάνονται με ανησυχητικούς ρυθμούς. Μήπως τελικά δεν επικεντρώνουμε στην πρόληψη των πυρκαγιών όσο θα έπρεπε;

Ο Σεραφείμ Φυντανίδης συζητεί για τα μέτρα πρόληψης με τον δήμαρχο Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, τον πρόεδρο του Εθελοντικού Σώματος Ελλήνων Πυροσβεστών Αναδασωτών, Νίκο Σαχινίδη, και τον δασολόγο, Γαβριήλ Ξανθόπουλο. Στην εκπομπή διερευνάται ο ρόλος του εθελοντισμού στην πρόληψη και τη δασοπυρόσβεση ενώ εθελοντές μιλούν για το έργο και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

*Τη μετάδοση των λύσεων των θεμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων 2010 θα μεταδίδει η ΕΤ-1 μετά τη λήξη του δελτίου ειδήσεων των 14.00. Οπότε σήμερα, και Δευτέρα (17/5), Τετάρτη (19/5), Παρασκευή (21/5), Τετάρτη (26/5), Παρασκευή (28/5) και Δευτέρα (31/5) οι υποψήφιοι φοιτητές θα μπορούν να μάθουν τις λύσεις και τις απαντήσεις στα θέματα των εξετάσεων και να υπολογίσουν τη βαθμολογία τους.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Τέχνες & Πολιτισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Τηλεόραση
Σχετικά θέματα: Τηλεόραση
Διασκεδάζουν «μαθαίνοντας»
Τα θεραπεύουν και τα απελευθερώνουν
Άλλα θέματα στην κατηγορία Τέχνες & Πολιτισμός της έντυπης έκδοσης
Φεστιβάλ των Κανών
«Στριπτίζ» και στην κυβέρνηση Μπερλουσκόνι
33η Γιορτή Βιβλίου
Στο Ζάππειο η ανοιξιάτικη Γιορτή Βιβλίου
Συνέντευξη: Τζον Μπάνβιλ
«Εγώ είμαι ο θεός Ερμής»
Μουσική
Σοπέν στο «Σινέ Παράδεισος»
Μουσική με την «ωμή» αθωότητα των παιδιών
Εθνική Λυρική Σκηνή
Συμπόσιο υπέρ Ακαδημίας «Μαρία Κάλλας»
Εικαστικά
Η κρίση επαναπροσδιορίζει την Art Athina
Τηλεόραση
Διασκεδάζουν «μαθαίνοντας»
Τα θεραπεύουν και τα απελευθερώνουν
Δασοπροστασία και Πανελλαδικές