Έντυπη Έκδοση

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΑΦΩΝ ΤΖΙΓΓΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ, ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ

Με Πατέρα ή Γιαννακόπουλο

Ο Παναθηναϊκός την επόμενη διετία θα πορευθεί με πρόεδρο τον Νικόλα Πατέρα ή τον Παύλο Γιαννακόπουλο! Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει αρχίσει ένα νέο κύκλο επαφών κι αν δεν καταλήξει σε συμφωνία με τον Πατέρα για την ανανέωση της θητείας του, θα προτείνει στον πρόεδρο της ΚΑΕ να ηγηθεί του νέου διοικητικού σχήματος της ΠΑΕ...

Τεταμένες οι σχέσεις μεταξύ Π. Γιαννακόπουλου και Ν. Πατέρα Τεταμένες οι σχέσεις μεταξύ Π. Γιαννακόπουλου και Ν. Πατέρα Οι σχέσεις του Πατέρα με τον Παύλο Γιαννακόπουλο είναι τεταμένες και χθες το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Πράσινη», συμφερόντων της οικογένειας Γιαννακόπουλου, προκάλεσε την άμεση και έντονη αντίδραση του προέδρου της ΠΑΕ. Στο δημοσίευμα αναφερόταν ότι πρόθεση των κ. Βγενόπουλου, Πατέρα είναι να καταθέσουν πρόταση 50 εκατ. ευρώ στον Τζίγγερ για την αγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. «Πρόκειται για ένα μυθιστορηματικό δημοσίευμα», υποστήριξε ο Πατέρας, ο οποίος προέβη σε δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

* «Ποτέ ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν εξέφρασε την πρόθεση να πουλήσει την ΠΑΕ.

* Ουδέποτε εγώ ή ο Ανδρέας Βγενόπουλος εκδηλώσαμε την πρόθεση να αγοράσουμε την ΠΑΕ.

Τέτοια αποπροσανατολιστικά δημοσιεύματα όχι μόνο δεν βοηθάνε στην κατεύθυνση της συσπείρωσης της οικογένειας του Παναθηναϊκού για το μέλλον, αλλά αντίθετα, καλλιεργούν εκ νέου διχαστικό κλίμα και καχυποψία ανάμεσα στους μετόχους και τους φιλάθλους.

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη δήλωσε στο Δ.Σ. της 1ης Μαρτίου ότι θα συμμετέχει στην επόμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και ουδέποτε εκδήλωσε την πρόθεση να πουλήσει την ΠΑΕ. Συνεπώς, γεννιούνται σοβαρά ερωτηματικά για τη σκοπιμότητα τέτοιων δημοσιευμάτων...».

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης επικοινώνησε τηλεφωνικά 2-3 φορές με τον Πατέρα και σήμερα ή αύριο αναμένεται να συναντηθούν, ενδεχομένως χωρίς την παρουσία του Ανδρέα Βγενόπουλου. Από το περιβάλλον του προέδρου διέρρεε ότι «θα δεχτεί να καθοριστεί ένα μπάτζετ, αλλά αν δεν καταλήξει σε συμφωνία με τον μεγαλομέτοχο, τότε θα δει ποιο θα είναι το πλάνο της νέας διοίκησης και θα αποφασίσει αν θα συμμετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου». Ο Πατέρας στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα ορίσει το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ, στο οποίο θα αποφασιστεί και το ύψος της αύξησης του μ.κ. που θα είναι τουλάχιστον 20-30 εκατ. ευρώ. Ο Τζίγγερ θα παραμείνει το «αφεντικό» της «πράσινης» ΠΑΕ κι αν δεν συνεχίσει με πρόεδρο τον Πατέρα, τότε η σκυτάλη της προεδρίας θα παραδοθεί στον Παύλο Γιαννακόπουλο, που επίσης είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Βαρδινογιάννη.

* Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κύπρο ο Παναθηναϊκός προσφέρει στην Ομόνοια 400.000 ευρώ και τον Νασίφ Μόρις για να αποκτήσει τον 22χρονο μεσοεπιθετικό Δημήτρη Χριστοφή.

Το δεύτερο και τελευταίο φιλικό στην Κύπρο δίνει σήμερα ο Παναθηναϊκός με αντίπαλο την ΑΛΚΗ Λάναρκας στο «Δασάκι» (19.00). *

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Παναθηναϊκός
Ποδόσφαιρο
Άλλα θέματα στην κατηγορία Αθλητισμός της έντυπης έκδοσης
Βόλεϊ
Ξανά στον θρόνο!
Η πρώτη υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΟΠΕ
ΠΑΟΚ
Απομένει η ανακοίνωση
Δύσβατος δρόμος στα προκριματικά του Champions League
Ολυμπιακός
Σωκράτης μόνος ψάχνει
Σκυμμένα τα κεφάλια στου Ρέντη
Παναθηναϊκός
Με Πατέρα ή Γιαννακόπουλο
Αρης
«Πάρτε κεφάλια»
ΑΕΚ
Κρίσιμο δεκαήμερο για την ΑΕΚ
«Υποπτα παιχνίδια»
«Ναι στην έρευνα»
Μπάσκετ
«Πονάνε» οι τρεις
Άλλες ειδήσεις
Special Olympics στο Μουντιάλ
Αγωνία στην Αθήνα