Έντυπη Έκδοση

PVR menu

*PLAY Υστατη προσπάθεια να βρεθεί λύση για το Alter, με αίτημα υπαγωγής στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα, επιχειρείται από μετόχους του τηλεοπτικού σταθμού.

Η υπόθεση θα εξεταστεί στις 15 Ιουνίου. Αναμένεται ο καθορισμός πραγματογνώμονα, ενώ θα ακολουθήσει και η πρόταση εξυγίανσης (αναδιάρθρωσης, που είναι και της μόδας) από την «Argo Fund». Εκπρόσωποι της εταιρείας πραγματοποιούν συναντήσεις με εκπροσώπους των εργαζομένων, οι οποίοι τηρούν στάση αναμονής για να δουν τι θα γίνει με τα δεδουλευμένα τους (μισθοί τεσσάρων μηνών), αλλά και τι σημαίνει αυτό για το μέλλον τους.

**FORWARD Αρχισαν τα όργανα όπως φαίνεται στην ΕΡΤ, με τις σειρές μυθοπλασίας και την επιλογή αυτών που θα πραγματοποιηθούν. Οπως φαίνεται, σε καιρούς χαλεπούς έχουν ξεκινήσει οι διαγκωνισμοί μεταξύ εταιρειών παραγωγής και η διοίκηση της ΕΡΤ έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι η διαδικασία αξιολόγησης σεναρίων βρίσκεται σε εξέλιξη. Η επιτροπή αναμένεται να ολοκληρώσει τις εργασίες της τέλος Μαΐου «και η ΕΡΤ θα λάβει τις αποφάσεις της εντός του Ιουνίου». Ε ρε γλέντια...

**Ο τελικός του 56ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision (ΝΕΤ, 22.00) αναμένεται να τραβήξει απόψε την προσοχή των περισσότερων τηλεθεατών, όπως κάθε χρονιά άλλωστε. Στο πανηγυράκι άλλωστε συμμετέχουμε κι εμείς με το χιπ χοπ σκυλάδικο (που γράφει και ο διπλανός «Τετράδιος») «Watch my dance», με τους Λούκα Γιώρκα και feat. Stereo Mike αφού τα καταφέραμε και πήραμε το εισιτήριο από τον πρώτο ημιτελικό. Ευκαιρία για παρέα, πίτσες, σουβλάκια και καμιά μπιρίτσα για να διασκεδάσουμε την... κατάθλιψή μας.

REWIND Θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε με την απόφαση του ΕΣΡ να επιβάλει πρόστιμο 50.000 ευρώ στον ΑΝΤ-1, επειδή στο «Ράδιο αρβύλα» εντοπίστηκε, από σχόλια των παρουσιαστών, «προσβολή θεσμών». Οι «Ράδιο αρβύλα» σχολίασαν, μετά τις παραγραφές του Βατοπεδίου και ενώ ετοιμαζόταν η εξεταστική για τη Ζίμενς, ότι οι βουλευτές καλύπτονται μεταξύ τους και μοιάζουν με «σπείρα των 300». Οποιος διαφωνεί να σηκώσει το χέρι του. Καθίστε καλά, κύριε βουλευτά...

**Σε ανακοίνωσή της, η Ενωση Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας, με αφορμή αυτό το θέμα κατέληγε ρωτώντας αν τελικά το ΕΣΡ «λογοδοτεί και ελέγχεται ή αυθαιρετεί». Παράλληλα άνοιγε ακόμη ένα ζήτημα νομιμότητας σχετικά με έγκριση εκπομπής ψηφιακού προγράμματος από το ΕΣΡ σε 13ο περιφερειακό κανάλι, ενώ προβλέπονταν μόνο για 12, σ' αυτή τη φάση τουλάχιστον. Κι επειδή δεν υπήρχε διαθέσιμη συχνότητα, το συμβούλιο αποφάσισε να χρησιμοποιηθεί μέρος του διαύλου UHF 22, που προβλέπεται για προγράμματα της ΕΡΤ και της Nova. Το ΕΣΡ πάλι απάντησε ότι γίνονται με βάση τη ραδιοτηλεοπτική νομοθεσία.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Τέχνες & Πολιτισμός
Στη στήλη
Insider
Άλλα θέματα στην κατηγορία Τέχνες & Πολιτισμός της έντυπης έκδοσης
Eurovision
Οι σταρ της Γιουροβίζιον!
Αφιέρωμα στο Νίκο Νικολαΐδη
Τι γλυκιά συμμορία
Εικαστικά
Πώς λειτουργεί η βιομηχανία των πλαστών
Εκθεση
Τα κλικ της εξέγερσης
Ελληνκό Φεστιβάλ
Ελληνικό Φεστιβάλ: παράξενα και υποκειμενικά
Κομικ(ς)οδρόμιο
Η μπαλάντα του Πρατ στο Παρίσι
Η εικονογραφημένη εποποιία του πράκτορα 007
Κριτική βιβλίου
Υπόσχεση γάμου 13 χρόνια μετά
Μουσεία και Αρχαιολογικοί χώροι
Θαύμα στο Ανδρομονάστηρο
Ομιλία
Αντόνιο Ταμπούκι, ο μέγας ταξιδευτής