Έντυπη Έκδοση

Πρεμιέρα με «592 ευρώ»

Αθήνα 2010: Η οικονομική κρίση χτυπά την πόρτα της Ελλάδας.

Πώς βιώνουν οι νέοι άνθρωποι αυτή την κατάσταση; Σπουδάζουν, ψάχνουν για δουλειά, βρίσκουν και πληρώνονται με 592 ευρώ τον μήνα. Η νέα σειρά του ΜΕΓΚΑ «Η γενιά των 592 ευρώ », του πρωτοεμφανιζόμενου σεναριογράφου Λάμπρου Φισφή και του σκηνοθέτη Γιάννη Λαπατά, κάνει πρεμιέρα απόψε στις 9.50 και παρουσιάζει σ' αυτό το ζοφερό τοπίο μια παρέα φίλων η οποία βάζει μπροστά την τρέλα και το χιούμορ της.

Ποια είναι η όμως γενιά των 592 ευρώ ; Ο Χαραλάμπης Χάλαρης ο οποίος αρνείται να μεγαλώσει και να αναλάβει οποιαδήποτε ευθύνη, η Κατερίνα Διαμαντή Χάλαρη που σπούδασε στο εξωτερικό σε καλά πανεπιστήμια, αλλά η Ελλάδα δεν της δίνει τις ευκαιρίες που πρέπει. Ο Σταύρος-Νικηφόρος Παυλέλης που βλέπει τον κόσμο μέσα από το πρίσμα μιας ιδιοφυΐας με 167 βαθμούς IQ, ο Αλέξης Καναβάς με μια δουλειά η οποία δεν τον ευχαριστεί, αλλά φοβάται να την αλλάξει. Η Ιωάννα Ιωάννου που θέλει να περάσει από τους βασικούς σταθμούς της ζωής, σπουδές, δουλειά, γάμος, παιδιά, και ο Μίρι που έχει έρθει στην Ελλάδα από την Ουκρανία ως μετανάστης και τα χρήματα του βασικού μισθού είναι πολλά γι' αυτόν.

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους υποδύονται οι Θοδωρής Αντωνιάδης, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Ανδρη Θεοδότου, Δημήτρης Μακαλιάς, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Λευτέρης Ελευθερίου, ενώ στο πρώτο επεισόδιο εμφανίζονται ο Σπύρος Παπαδόπουλος και ο Γεράσιμος Γεννατάς.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Τέχνες & Πολιτισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Τηλεόραση
Σχετικά θέματα: Τηλεόραση
Σε πρώτο πλάνο τα ντοκιμαντέρ
Αντίθεση από ΕΣΗΕΑ
Συμπαράσταση στους τεχνικούς
Άλλα θέματα στην κατηγορία Τέχνες & Πολιτισμός της έντυπης έκδοσης
Αρχαιολογία
Μεγαλέξανδρος εκπολιτίζει Οξφόρδη
Ναι στους ήρωες, όχι στους σωτήρες
Θέατρο
Ολόκληρη η Ιλιάδα από χείλη γυναικών
Νέες ταινίες
Λεσβιακά ζευγάρια και εντυπωσιακά βιντεογκέιμ
Απώλειες
Εφυγε ο Μάκης Αποστολάτος
Συνέντευξη: Βικτόρια Χίσλοπ
Οι Ελληνες ζουν για τη στιγμή
Τηλεόραση
Σε πρώτο πλάνο τα ντοκιμαντέρ
Πρεμιέρα με «592 ευρώ»
Αντίθεση από ΕΣΗΕΑ
Συμπαράσταση στους τεχνικούς