Έντυπη Έκδοση

280.000 ευρώ έδωσε το BBC για εκπαίδευση στα iPhone!

Οργή προκαλούν στους Βρετανούς φορολογουμένους αποκαλύψεις σύμφωνα με τις οποίες το BBC διέθεσε 2,5 εκατ. στερλίνες (3,18 εκατ. ευρώ) για την αγορά συσκευών τελευταίας τεχνολογίας και 220.000 στερλίνες (279.520 ευρώ) από το ανταποδοτικό τέλος για να «εκπαιδεύσει την τελευταία τριετία περίπου 800 εργαζομένους στον ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό πώς να χρησιμοποιούν τα iPhone».

Πλήρες θέμα...

 • Ιατρικές έρευνες & μελέτες

  • Καλλιέργησαν εγκεφαλικά κύτταρα που αναπτύσσουν Αλτσχάιμερ
   Την αναπαραγωγή στο εργαστήριο καλλιέργειας ανθρώπινων εγκεφαλικών κυττάρων που αναπτύσσουν όλα τα διαδοχικά βήματα της νόσου Αλτσχάιμερ κατάφεραν νευροεπιστήμονες στις ΗΠΑ, γεγονός που ανοίγει το δρόμο για νέες δυνατότητες στη φαρμακευτική έρευνα.
 • Επιστημονικές έρευνες

  • Το Νόμπελ της Οικονομίας στη ρύθμιση των αγορών
   Τα μονοπώλια, κεντρικός άξονας των ερευνών του νομπελίστα Ζαν Τιρόλ Σε μια εποχή που η γαλλική οικονομία πνέει τα λοίσθια, το Νόμπελ Οικονομικών Επιστημών πάει σε Γάλλο. Ο 61χρονος Ζαν Τιρόλ, του Πανεπιστημίου της Τουλούζης, έλαβε την ύψιστη διάκριση της Βασιλικής Ακαδημίας Επιστημών στη Στοκχόλμη για τις έρευνες και αναλύσεις του γύρω από «τη δύναμη των αγορών και τη ρύθμιση αυτών».