Έντυπη Έκδοση

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ

Τον απέλυσαν γιατί δεν ήταν... χαρούμενος!

Υπερεκμετάλλευση καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι

ΕΝΑΝ «πρωτότυπο» λόγο σκαρφίστηκαν, σύμφωνα με το Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών, οι υπεύθυνοι μεγάλης κατασκευαστικής εταιρείας για να δικαιολογήσουν την απόλυση ενός εργαζόμενου τεχνικού. Σε ερώτηση του σωματείου «γιατί απολύθηκε ο συνάδελφος;», ο υπεύθυνος προσωπικού απάντησε: «Γιατί ο εργαζόμενος δεν ήταν χαρούμενος».

Πλήρες θέμα...

 • ΣΥΡΙΖΑ

  • ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ «Στα χέρια των τραπεζιτών η επόμενη μέρα των επιχειρήσεων»
   Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου Για τροπολογία με την οποία παραδίδεται «γην και ύδωρ» στους τραπεζίτες έκανε λόγο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου στην Ολομέλεια της Βουλής, υποστηρίζοντας πως έτσι τους αναγνωρίζεται η διακριτική ευχέρεια να αποφασίζουν ποια επιχείρηση θα επιβιώσει και ποια θα πεταχθεί στον Καιάδα.
 • ΣΔΟΕ

  • Μπαλάκι οι ευθύνες εκβίασης επιχειρηματία
   Ευθύνες ο ένας στον άλλον επιρρίπτουν κατηγορούμενοι στην υπόθεση εκβίασης επιχειρηματία με συμμετοχή και υπαλλήλων του ΣΔΟΕ, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγυήσεις μετά τις χθεσινές τους απολογίες.
 • ΟΑΕΔ

  • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΑΕΔ- ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ Η ανεργία γυναικών έφτασε 61%!
   832.618 άνεργους κατέγραψε ο ΟΑΕΔ τον Σεπτέμβριο ΤΟΝ περασμένο Σεπτέμβριο στους καταλόγους του ΟΑΕΔ οι 507.413 άνεργοι ήταν γυναίκες. Συνολικά οι εγγεγραμμένοι άνεργοι ανέρχονται στα 832.618 άτομα. Από αυτά, 448.941 (53,92%) είναι μακροχρόνια άνεργοι, δηλαδή πάνω από 12 μήνες και 383.677 (46,08%) είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα μικρότερο των 12 μηνών.
 • Αυτοκινητοβιομηχανία

  • Με την όπισθεν η αγορά ηλεκτρικών
   Αύξηση κατά 77% παρουσίασαν οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων το πρώτο εξάμηνο του 2014 στην Ευρώπη, με πρώτη τη Νορβηγία όπου οι πωλήσεις άγγιξαν το 302%. Υπολογίζεται ότι μέχρι το 2050 οι πωλήσεις ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων θα αντιπροσωπεύουν το 60% των πωλήσεων. Η Ελλάδα, σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες, έχει μείνει πίσω στην ανάπτυξη της αγοράς ηλεκτρικών αυτοκινήτων.
 • Πετρέλαιο

  • ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ: ΣΤΟΙΧΗΜΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ * ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΩΣ 13 ΜΑΪΟΥ Η ώρα της αλήθειας για Ιόνιο, Κρήτη
   Από χθες και για ακόμη έξι μήνες -συγκεκριμένα, έως την 13η Μαΐου- θα μπορούν οι πετρελαϊκές εταιρείες να προσέλθουν και να υποβάλουν την προσφορά τους προκειμένου να αναλάβουν τη διεξαγωγή ερευνών στη θαλάσσια περιοχή του Ιονίου και νοτίως της Κρήτης για τον εντοπισμό εν δυνάμει σημαντικών κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου.
 • Υπουργείο Τουρισμού

  • ΟΛΑ ΡΟΔΙΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΣΕΛΙΔΑ Κουβέντα για τη «μαύρη» εργασία
   Δώσ' της κιτς για να γυρίσει παραμύθι να αρχινήσει Στην αύξηση των ξένων τουριστών, που από τις προκρατήσεις φαίνεται ότι για το 2015 θα φτάσουν τα 23 εκατομμύρια, προσβλέπει το υπουργείο Τουρισμού. Και σ' αυτό το στόχο επικεντρώνει τις ενέργειές του. Μέχρι και ο διάσημος πλέον τύμβος της Αμφίπολης μπαίνει στο σχεδιασμό του υπουργείου, πριν καλά καλά γίνει γνωστό πότε θα μπορέσει να γίνει επισκέψιμος.