Έντυπη Έκδοση

ΑΪΤΗ ΠΑΡΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Χάος με αμέτρητους νεκρούς

48 ώρες μετά τον φοβερό σεισμό αδύνατον να καταμετρηθούν οι νεκροί. Χωρίς συνεργεία διάσωσης των εγκλωβισμένων, παρά την άφιξη των πρώτων αποστολών βοήθειας. Εικόνες φρίκης στην ισοπεδωμένη πρωτεύουσα, με τους άστεγους πλάι στις σορούς.

Πλήρες θέμα...

 • Μπαράκ Ομπάμα

  • ΟΜΠΑΜΑ Βάζει φόρο σε 50 τράπεζες για το δάνειο «διάσωσης» τους
   «Δέσμευσή μου είναι να ανακτήσουμε κάθε σεντς που χρωστάνε οι τράπεζες στον αμερικανικό λαό», δήλωσε ο Μπαράκ Ομπάμα (φωτ. Reuters) «Κατάπτυστη» ενέργεια χαρακτήρισε ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα την απόφαση των τραπεζών να διανείμουν μπόνους στα στελέχη τους, ανακοινώνοντας παράλληλα την επιβολή ειδικού τέλους στα 50 μεγαλύτερα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, με στόχο την επανάκτηση του μέρους του κρατικού δανείου (από χρήματα των φορολογούμενων πολιτών), που δόθηκε για τη διάσωση και σταθεροποίηση του χρηματοπιστωτικού συστήματος.
 • Πολωνία

  • Πληρώστε για το τρένο της «φρίκης»
   Οι τελευταίοι εναπομείναντες Πολωνοί επιζώντες του Ολοκαυτώματος εγείρουν απαιτήσεις αποζημίωσης από τη γερμανική κρατική εταιρεία σιδηροδρόμων που ετοιμάζεται να επεκτείνει τα δρομολόγιά της στην Πολωνία.
 • Ρωσία

  • Η ΡΩΣΙΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΤΗΣ «ΒΑΡΟΣ» ΣΤΙΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ Εν αρχή ην η πυρηνική αποτροπή
   «Οσα κι αν αλλάξουν στο στρατό, οι πυρηνικές δυνάμεις έχουν προτεραιότητα», διαβεβαίωσε τον πρόεδρο Ντμίτρι Μεντβιέντεφ ο υπ. Αμυνας Ανατόλι Σερντιουκόφ (φωτ. Reuters) Κεντρική αμυντική αποστολή για τη φετινή χρονιά είναι η διατήρηση των στρατηγικών δυνάμεων «πυρηνικής αποτροπής», ο επανεξοπλισμός του στρατού και η εξασφάλιση στέγης στους στρατιωτικούς. Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος Μεντβιέντεφ επισκεπτόμενος το πεδίο βολών «Βίστρελ» στα περίχωρα της Μόσχας, όπου του επιδείχθηκαν στρατιωτικά οχήματα πολλαπλών χρήσεων για τις ειδικές δυνάμεις του ρωσικού στρατού, εκ των οποίων κάποια φέρουν αμερικανικούς κινητήρες.
 • Πακιστάν

  • ΠΑΚΙΣΤΑΝ Μη επανδρωμένο τρόμο εξ ουρανού ρίχνουν οι ΗΠΑ στους αμάχους
   Ανευ προηγουμένου είναι πλέον το κύμα των πυραυλικών επιθέσεων στο βορειοδυτικό Πακιστάν, από μη επανδρωμένα αμερικανικά αεροπλάνα και ο ΟΗΕ ζητεί να αρθεί το πέπλο μυστικότητας που καλύπτει τις επιχειρήσεις, οι οποίες προκαλούν οργή στον πακιστανικό λαό.
 • Άλλες ειδήσεις