Έντυπη Έκδοση

Νέα εταιρεία διαχείρισης ακινήτων από Εθνική

Τη δημιουργία εταιρείας διαχείρισης ακινήτων αποφάσισε χθες η γενική συνέλευση της Εθνικής τράπεζας.

Ως το πιο κρίσιμο της τελευταίας 20ετίας χαρακτήρισε το Πρόγραμμα Σταθερότητας ο πρόεδρος της ΕΤΕ Β. Ράπανος στη χθεσινή γενική συνέλευση της τράπεζας Ως το πιο κρίσιμο της τελευταίας 20ετίας χαρακτήρισε το Πρόγραμμα Σταθερότητας ο πρόεδρος της ΕΤΕ Β. Ράπανος στη χθεσινή γενική συνέλευση της τράπεζας Στην εν λόγω εταιρεία, με την επωνυμία «Εθνική ΠΑΝ-Γαία», η Εθνική θα εισφέρει σε ακίνητα που διαθέτει.

Μιλώντας στη Γ.Σ. ο πρόεδρος της Τράπεζας, Βασίλης Ράπανος, επισήμανε ότι έλλειμμα και χρέος αποτελούν ιδιαίτερα αρνητικές ενδείξεις για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, σε συνδυασμό με το χαμηλό επίπεδο αξιοπιστίας που διαθέτει η χώρα. Υποστήριξε ότι η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί και είναι χρέος όλων μας να αναλάβουμε τις ευθύνες προκειμένου να ανταποκριθούμε με μεθοδικότητα στις προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Υπογράμμισε, τέλος, ότι θα πρέπει να πείσουμε τις αγορές ότι υπάρχει μεσοπρόθεσμος στόχος και χαρακτήρισε το Πρόγραμμα Σταθερότητας ως το πιο κρίσιμο της τελευταίας 20ετίας.

Ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας, Απόστολος Ταμβακάκης, υπογράμμισε ότι η ΕΤΕ θα συνεχίσει την αδιάλειπτη παροχή ρευστότητας σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, ότι θα στηρίξει την πελατεία της και ειδικά τις βιώσιμες επιχειρήσεις να αντεπεξέλθουν στη δύσκολη συγκυρία και θα διαμορφώσει νέες συνθήκες σχέσεων ανάμεσα στον πελάτη και στην τράπεζα, με έμφαση στη διαφάνεια. Επίσης, όπως είπε, στόχος της τράπεζας είναι να ενισχύσει την ηγετική της παρουσία στην Ελλάδα αλλά και να προχωρήσει σε επιλεκτικές εξαγορές σε χώρες όπου υπάρχουν ευκαιρίες, ενισχύοντας την παρουσία της σε αυτές αλλά και την κερδοφορία της.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Οικονομία
Με λέξεις-κλειδιά
Εθνική Τράπεζα
Άλλα θέματα στην κατηγορία Οικονομία της έντυπης έκδοσης
ΕΚΤ
Τρισέ: Παράλογα τα σενάρια αποπομπής της Ελλάδας από ευρώ
Επιδοτήσεις
Πιο γρήγορο βηματισμό στο ΕΣΠΑ ζητεί η Κατσέλη
Εμπόριο καυσίμων
Υπέρ των ταμειακών οι εταιρείες πετρελαιοειδών
Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης
Συστάσεις Μπατζελή στους παραγωγούς σπαραγγιών
Ελληνική οικονομία
Απτόητοι οι καταστροφολόγοι
Εθνική τράπεζα
Νέα εταιρεία διαχείρισης ακινήτων από Εθνική
Άλλες ειδήσεις
Επιδότηση 350 της Elite
Ελπίζουν σε ανάσχεση της πτώσης των εξαγωγών