Έντυπη Έκδοση

Ο Δ. ΤΖΟΥΡΙΤΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΒΟΛΕΪΜΠΟΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ «ΤΡΕΜΠΛ»

«Οι τράπεζες μας έψαχναν για τα δάνεια»

«Διοικητικά και οικονομικά, κυρίως, πρέπει να βρεθεί λύση σύντομα» λέει ο Δημήτρης Τζούριτς.
Το ταμείον είναι μείον στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό, αλλά οι τίτλοι έρχονται χάρη στο ταλέντο, το φιλότιμο και την ευσυνειδησία κάποιων παιδιών, που μόλις μπαίνουν στο γήπεδο ξεχνούν την άδεια τσέπη τους και παίζουν πλέον μόνο για τους εαυτούς τους και τον κόσμο.

Πλήρες θέμα...

 • Συνέντευξη: Νικ Καλάθης

  • ΝΙΚ ΚΑΛΑΘΗΣ: «ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΖΟΡΙΚΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΑΤΣ...» «Αυτή η ομάδα έκανε το μπάσκετ επιστήμη»
   Η απαραίτητη εξήγηση που χρειάστηκε να κάνουμε στον Νικ Καλάθη, πριν αρχίσουμε να συζητάμε, ήταν να «κόψει» αυτό το... αναθεματισμένο «yes sir», που φόρτωσε υπαρξιακές ανησυχίες τον γνωστό αναλυτή του ESPN, Κρις Σέρινταν, με τον οποίο έχουμε μοιραστεί πολλά μπασκετικά καλοκαίρια τα τελευταία χρόνια: Αθήνα (2004), Ιαπωνία (2006), Πεκίνο (2008), Κωνσταντινούπολη (2010).
 • Μπάσκετ

  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Ο συνήθης τελικός της τετραετίας
   Το ίδιο, εδώ και τέσσερα χρόνια, ζευγάρι φιναλίστ (Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός), στην ίδια σάλα (Ελληνικό) ο τελικός, με τους ίδιους περιορισμούς (900 οπαδοί για κάθε ομάδα, συν 50 προσκλήσεις) και τις ίδιες ανησυχίες για ό,τι κακό μπορεί να συμβεί (έστω κι από τόσο λίγους...), εντός κι εκτός γηπέδου.
 • Σούπερ Λίγκα

  • Σούπερ Λίγκα: Παίρνουν φωτιά τα πλέι οφ
   Αγωνιστική από την οποία θα ξεκαθαρίσουν αρκετά πράγματα είναι η τρίτη των πλέι οφ της Super League για την ευρωπαϊκή έξοδο, ιδιαίτερα μετά τ' αποτελέσματα που ήρθαν την περασμένη Πέμπτη και διαμόρφωσαν νέα κατάσταση στην ειδική βαθμολογία.