Έντυπη Έκδοση

Ο Γιάννης Χουβαρδάς παραδίδει ύστερα από έξι χρόνια το Εθνικό Θέατρο με πλεόνασμα

Απολογισμός με αιχμές κατά του Τζαβάρα

Το Εθνικό Θέατρο αυτή τη στιγμή δεν χρωστά πουθενά. Οι προϋπολογισμοί του είναι πλεονασματικοί και έχει και ένα απόθεμα οικονομικό, «μαξιλαράκι», στην τράπεζα

«Η κρίση ήταν ανελέητη και κάποιος έπρεπε να κάνει τα ουσιώδη» υποστήριξε χθες ο Γ. Χουβαρδάς
«Οταν παρέλαβα το Εθνικό Θέατρο από τον Νίκο Κούρκουλο, ήταν προσωπικό στοίχημα αυτό το υγιές και με κύρος θέατρο να το παραδώσω τουλάχιστον ανέπαφο. Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι τα κατάφερα. Τα καταφέραμε!»

Πλήρες θέμα...

 • Διεθνής Εκθεση Βιβλίου

  • Ανοίγει αύριο η 10η Διεθνής Εκθεση Βιβλίου Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται διάσημους συγγραφείς
   Η διοργάνωση της 10ης Διεθνούς Εκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης πέρασε από σαράντα κύματα από τη στιγμή που το ΕΚΕΒΙ βρέθηκε αντιμέτωπο με την απειλή του λουκέτου, αλλά, ευτυχώς, όλα πήγαν κατ' ευχήν και είναι πανέτοιμη να ανοίξει αύριο τις πύλες της.
  • ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΑΥΡΙΟ Με 16 σελίδες η Βιβλιοθήκη
   16σέλιδο αφιέρωμα στη 10η Διεθνή Εκθεση Βιβλίου της Θεσσαλονίκης Με αφιερώματα στον Καβάφη -με αφορμή τα 150 χρόνια από τη γέννησή του- και στους σύγχρονους Βρετανούς συγγραφείς.
 • Εικαστικά

  • Εργο του Χατζημιχάλη με 7 ευρώ το μήνα;
   Ο εικαστικός καλλιτέχνης εκθέτει τις «Σημειώσεις» του στην γκαλερί Batagianni. Σκοπεύει επίσης να χαρίσει ένα έργο του και έναν κουμπαρά για τη χρηματοδότηση μελλοντικής δουλειάς του το 2020 Πού συναντιούνται ένα γλυπτό, όπως το «Ορνεο» του Βάσου Καπάνταη, η φωτογραφία που ενέπνευσε τον «Επιτάφιο» στον Γιάννη Ρίτσο και μια σειρά ανέκδοτων έργων του Γιώργου Χατζημιχάλη;