Έντυπη Έκδοση

ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΚΤΙΒΙΣΤΩΝ ΤΟΥ «ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗ ΓΟΥΟΛ ΣΤΡΙΤ» ΣΑΡΩΝΟΥΝ 1.383 ΠΟΛΕΙΣ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ

Σήμερα το ραντεβού σε 71 χώρες

Ραντεβού σε 791 πλατείες 71 χωρών δίνουν σήμερα οι «αγανακτισμένοι» όλου του κόσμου, αξιώνοντας «αληθινή δημοκρατία». Χιλιάδες είναι πλέον οι αμερικανικές πόλεις που βλέπουν ομάδες να διαμαρτύρονται κατά το πρότυπο του κινήματος «Καταλάβετε τη Γουόλ Στριτ»

Πλήρες θέμα...

Για το ίδιο θέμα

 • ΗΠΑ

  • ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΡΑΝ Ο ΟΜΠΑΜΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΑ Αναγγελία σκληρής τιμωρίας
   «Δεν αποσύρουμε καμία επιλογή από το τραπέζι» τόνισε, για τις κυρώσεις κατά του Ιράν, ο Αμερικανός πρόεδρος, υπονοώντας και τη στρατιωτική δράση (φωτ. ΑΠΕ) Σκληρές κυρώσεις κατά του Ιράν προαναγγέλλουν οι ΗΠΑ, μετά την καταγγελθείσα αποτυχημένη ιρανική συνωμοσία για τη δολοφονία του Σαουδάραβα πρεσβευτή στην Ουάσιγκτον. Την ώρα που Αμερικανοί αξιωματούχοι συνεχίζουν τη διπλωματική εκστρατεία σε ξένες πρωτεύουσες, ο πρόεδρος Ομπάμα δηλώνει ότι η Τεχεράνη πρέπει να αναγκαστεί ν' αλλάξει τη συμπεριφορά της έναντι της διεθνούς κοινότητας.
 • Ιταλία

  • ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ΠΗΡΕ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ Ορθιος με 15 κουκιά
   Με ψήφους 316 υπέρ έναντι 301 κατά, η κυβέρνηση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι πήρε χθες οριακά ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή. Ηταν η 51η ψηφοφορία επί ψήφου εμπιστοσύνης, στα τρία χρόνια της τελευταίας θητείας του ως πρωθυπουργού. «Αν για κάθε θέμα ο Μπερλουσκόνι πρέπει να πηγαίνει στη Βουλή για ψήφο εμπιστοσύνης, θα του είναι εξαιρετικά δύσκολο να κυβερνήσει», προέβλεψε αναλυτής του BBC.
 • Σαουδική Αραβία

  • Η λοξή ματιά των «γερακιών» στη Σαουδική Αραβία
   Και όμως το μάτι των ΗΠΑ δεν κοιτάει το Ιράν, αλλά τη Σαουδική Αραβία και συγκεκριμένα τις βορειοδυτικές της περιοχές, καθώς και τις δικές τους πλατείες και δρόμους, που γεμίζουν κάθε μέρα με νέους αγανακτισμένους Αμερικανούς.
 • Συρία

  • Συρία: απέραντο σφαγείο, με 3.000 νεκρούς τους τελευταίους επτά μήνες
   Ξεπέρασαν τους 3.000 οι νεκροί στο επτάμηνο που μαίνονται οι αντικαθεστωτικές διαδηλώσεις στη Συρία, με τουλάχιστον 187 παιδιά θύματα και πάνω από 100 νεκρούς τις τελευταίες δέκα μέρες, σύμφωνα με την Υπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, που ζητεί την άμεση λήψη μέτρων για την προστασία των αμάχων.
 • Τουρκία