Έντυπη Έκδοση

Σκληρές δηλώσεις μεταξύ Μπέου και Πηλαδάκη

ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ και χθες η αντιπαράθεση Λάρισας και Ολυμπιακού Βόλου, μόνο που αυτή τη φορά πέρασε σε προσωπικό επίπεδο, μεταξύ Κώστα Πηλαδάκη και Αχιλλέα Μπέου, με διαφορετικές εκφράσεις είναι η αλήθεια.

Πιο κόσμιος, αλλά ταυτόχρονα αιχμηρός και επιθετικός ο πρόεδρος της ΑΕΛ στη δική του, πιο τραχύς και... ισοπεδωτικός στην πρώτη δική του, αλλά με χαμηλωμένους τους τόνους στη δεύτερη ανακοίνωση που έβγαλε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου.

Η αρχή έγινε από την πλευρά του Α. Μπέου (μέσω της ΠΑΕ), όταν σε ανακοίνωση που εξέδωσε χαρακτήριζε την ΑΕΛ ντροπή της Θεσσαλίας, ονομάτιζε εκ νέου το νέο γήπεδο της Λάρισας «Μαντρί-Γαλ», χρησιμοποιούσε εκφράσεις όπως «ο πεθαμένος δεν κλάνει» για να μειώσει τη Λάρισα ως ομάδα αγωνιστικά, κατηγορούσε τη διοίκηση των Λαρισαίων για προσπάθεια τρομοκράτησης της ομάδας του και έκλεινε με προσωπική αναφορά στον Κ. Πηλαδάκη: «Κλείνοντας, σχετικά με το εμετικό πανό που αναρτήσατε την Κυριακή για το πρόσωπο του Προέδρου μας θα σας παραπέμψουμε σε μια ακόμη παροιμία: "Οσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια" και για του λόγου το αληθές, σε εσάς αρέσουν τα events και επί χόρτου και επί πάγου, αφού είστε λάτρεις του life style και του fame story, "να σπρωχτούμε κι όπως πέσουμε"».

Υπόνοιες

Η απάντηση του Κ. Πηλαδάκη, με υπόνοιες εκ μέρους του ακόμη και για εγκατάλειψη του χώρου του ποδοσφαίρου, ήταν σε άλλο ύφος, αλλά εστιασμένη στον Α. Μπέο: «Συγχαρητήρια σε όλους τους θεσμικούς φορείς του ελληνικού ποδοσφαίρου, που συνομιλούν με τον Αχιλλέα Μπέο και υποστηρίζουν ότι πασχίζουν για την πρόοδο. Προφανώς, η "πρόοδος" εξαρτάται από τέτοιους "παράγοντες". Οπως θα έχετε καταλάβει από την έως τώρα παρουσία μου, δεν υπάρχει περίπτωση να πέσω τόσο χαμηλά και να απευθυνθώ σε αυτόν σε ανάλογο ύφος και φρασεολογία. Αλλωστε, ούτε το μέγεθος ούτε η ιστορία της ΑΕΛ μού επιτρέπουν να αντιμετωπίζω ως ισότιμο έναν τέτοιο "παράγοντα". Εμείς θα πολεμήσουμε στις επόμενες οκτώ αγωνιστικές. Είτε τα καταφέρουμε είτε όχι, θα κρατήσουμε την αξιοπρέπειά μας. Από εκεί και πέρα, θα αναζητήσω την καλύτερη δυνατή λύση, γιατί προφανώς στο χώρο αυτό, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί, δεν έχουμε καμία θέση».

Σε διαφορετικό ύφος, αλλά πάλι με μπηχτές, η ανταπάντηση του Α. Μπέου, ο οποίος επικαλέστηκε τη μεσολάβηση κάποιων φίλων για να σταματήσει η αντιπαράθεση και υποστήριξε πως «δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά με οποιεσδήποτε ανακοινώσεις και προκλήσεις από οποιονδήποτε παράγοντα της ΠΑΕ ΑΕΛ. Εξάλλου δεν μπορούμε να ταυτιστούμε με επίπεδο ομάδων Β' Εθνικής».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ποδόσφαιρο
Λάρισα
Ολυμπιακός Βόλου
Άλλα θέματα στην κατηγορία Αθλητισμός της έντυπης έκδοσης
Αρης
Αντε και καλός... πολίτης
Αθλητική βία
Αυστηρότερες διατάξεις για πάταξη βίας
Εργοτέλης
«Μας φρενάρει η αναβολή»
ΑΕΚ
Η μεγάλη «φούσκα» που λέγεται Ντιοπ
Παναθηναϊκός
Νέες επαφές με τον Βύντρα
Κέρκυρα
Χωρίς Μίχο η Κέρκυρα στην Τρίπολη
Ολυμπιακός
Βαλβέρδε: Θα κυριαρχήσουμε, δεν αλλάζουμε τρόπο παιχνιδιού
Μετεγγραφές
Στόχος «αιωνίων» ο Μάχο;
Διεθνή
Γεννάνε και τα κοκόρια τους
Μπάσκετ
Ηττα Πανελληνίου στο Eurocup
Περιμένοντας τον αρχηγό
Χάντμπολ
Στην Εδεσσα η ΑΕΚ
Ηρακλής
Ψάχνουν 700.000 ευρώ στον Ηρακλή
ΠΑΟΚ
Προβλήματα εκατέρωθεν
Ολυμπιακοί Αγώνες 2012
Στις 27 Ιουλίου η έναρξη των Ολυμπιακών 2012
Πόλο
Πόλο: πρώτο βήμα για Πανιώνιο
Άλλες ειδήσεις
Σκληρές δηλώσεις μεταξύ Μπέου και Πηλαδάκη