Έντυπη Έκδοση

Διεκδικήστε τη φυσική ομορφιά!

Οσο περνά η ηλικία, το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του. Λεπταίνει, χαλαρώνει και κάνει ρυτίδες. Οι πρώτες ρυτίδες έκφρασης αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους από την τρίτη δεκαετία.

Ωστόσο, είναι αρκετά λεπτές και όχι ιδιαίτερα εμφανείς. Με την πάροδο του χρόνου αρχίζουν να δείχνουν εντονότερες, το πρόσωπο πιο λεπτό και στενό με μάγουλα βαθουλωμένα. Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι οι οποίοι δεν δείχνουν απλώς την ηλικία τους, αλλά μεγαλύτεροι από αυτή.

Ενα καινοτόμο προϊόν φέρνει την επανάσταση στο χώρο της κοσμητικής με 2 σημαντικά χαρακτηριστικά: διεγείρει την παραγωγή του φυσικού κολλαγόνου, ενώ τα θετικά αποτελέσματά του διαρκούν έως και δύο χρόνια. Το sculptra είναι μια απλή ενέσιμη θεραπεία για το «γέμισμα» του προσώπου, που βοηθά στην απάλειψη των γραμμών και των ρυτίδων του προσώπου. Συμβάλλει επίσης στην ανάκτηση του χαμένου όγκου του προσώπου, προσφέροντας πιο νεανική όψη. Εξίσου σημαντικό είναι ότι το αποτέλεσμα φαίνεται απολύτως φυσικό.

«Η τάση στην αισθητική χειρουργική τα τελευταία χρόνια παγκοσμίως είναι η αποκατάσταση του χαμένου όγκου του προσώπου και όχι το παραδοσιακό "τράβηγμα του δέρματος", που οι κλασικές τεχνικές του λίφτινγκ προσφέρουν», ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου η Αθηνά Γιαννοπούλου, MD., πλαστική χειρουργός, μέλος του American Society for Aesthetic Plastic Surgery Inc., μέλος του τμήματος Πλαστικής Χειρουργικής του Duke University.

Το υλικό ενίεται βαθιά στο χόριο και στον υποδόριο ιστό του δέρματος. Γεμίζει αμέσως τις ρυτίδες και το χαμένο όγκο λόγω γήρανσης. Μέσα σε λίγες ημέρες, το νερό που περιέχεται στο υλικό απορροφάται από τον οργανισμό και οι ρυτίδες επανεμφανίζονται. Τα μικροσωματίδια του υλικού αρχίζουν τότε μια φυσική διεργασία γεμίσματος των ρυτίδων και αυξανόμενης σφριγηλότητας του δέρματος. Τα αποτελέσματα είναι ορατά μέσα σε μερικές εβδομάδες. Ο ασθενής θα πρέπει να αξιολογηθεί 4-6 εβδομάδες μετά την πρώτη ένεση για να προσδιοριστεί κατά πόσο χρειάζεται περαιτέρω διόρθωση. Η βελτίωση είναι ορατή έπειτα από 2-3 εφαρμογές σε διάστημα 2-3 μηνών. Κάθε συνεδρία διαρκεί 20-30 λεπτά περίπου, ανάλογα με τον αριθμό των περιοχών που θα υποβληθούν σε θεραπεία.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Υγεία
Άλλα θέματα στην κατηγορία Υγεία της έντυπης έκδοσης
21 Μαρτίου: Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου
Από την αϋπνία στην υπνηλία. Μια πολύπαθη διαδρομή...
Ναρκοληψία: Μια «ύπουλη» αιτία υπνηλίας
Υπνος: το φάρμακο κατά της παχυσαρκίας;
Άλλες ειδήσεις
Πνευμονιόκοκκος: ευρύτερη κάλυψη με 13δύναμο εμβόλιο
Εκτη κύρια αιτία αναπηρίας η διπολική διαταραχή
Σύγχρονες μέθοδοι εκπαίδευσης παιδιών με κοχλιακό εμφύτευμα
Αυχενικό και πονοκέφαλος
Το άγχος στην εργασία προκαλεί διαβήτη
Διεκδικήστε τη φυσική ομορφιά!