Έντυπη Έκδοση

Κούπα και πάσης Ελλάδος

Ελληνοαμερικάνοι πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Euro το 2004 στους δρόμους της Αστόρια. Στις περίφημες «ντάινες» της μεσουρανούσε το Anthora -λάθος αντί για amphora-cup.
Ο Τέλυ Σαβάλας; Δικό μας παιδί! Η Μελίνα Κανακαρίντες; Σούπερ Ελληνίδα και της φαίνεται. Ο Τζωρτζ Στάμος; Από πού νομίζετε ότι το πήρε το φρύδι το σμιχτό; Πρωταγωνιστές όλοι τους της αμερικανικής μικρής οθόνης, που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία ανά τα έτη.

Πλήρες θέμα...

  • Από το "Εψιλον" της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας

    • ΕΡΕΥΝΑ: ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕ-ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΘΕΑΤΗ TV Κλείστε την τη ρημάδα!
      ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ Ελάχιστη ώρα καταλαμβάνουν στα δελτία οι μαζικές ειρηνικές διαδηλώσεις, σύμφωνα με τα ευρύματα της έρευνας. Μόνο τα σπασίματα παρουσιάζονται με έμφαση. Σε έναν εσκεμμένο συμψηφισμό, κάποιοι έφτασαν να συγκρίνουν τη μαζική απόπειρα εισόδου στη Βουλή με τον εμπρησμό της Μαρφίν στη Σταδίου «Οι ειδήσεις με αρρωσταίνουν». Είναι ο διπλανός σας που το λέει συχνά πια, και ο παραδιπλανός, είναι και ο αντίλαλος της σκέψης που μόλις κάνατε ακούγοντας ένα τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων. Αναπαράγοντας τη «γραμμή» της αποδοχής, την κυρίαρχη ιδεολογία, δηλαδή ποντάροντας σ' ένα συναίσθημα αποκομμένο από τη σκέψη και την κριτική, τα δελτία ειδήσεων των 8:00, όπως έχουμε συνηθίσει να τα αποκαλούμε, καλλιεργούν τον πανικό, την άγνοια, την ηττοπάθεια, τον ατομισμό και τη μοιρολατρία. Επί πλέον, ενισχύουν τις ενοχές και την κατάθλιψη των τηλεθεατών. Νισάφι πια...
  • Άλλες ειδήσεις