Έντυπη Έκδοση

Αποχώρησαν λόγω... Μητσοτάκη

Σάλο και εσωκομματικούς τριγμούς σε τοπικό επίπεδο προκάλεσε χθες στην Ηλεία η παρουσία κομματικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ στα εγκαίνια γυμναστηρίου για ΑμεΑ, το οποίο κατασκευάστηκε με τα χρήματα που είχε πληρώσει(!) το ΠΑΣΟΚ στον επίτιμο πρόεδρο της Ν.Δ. Κ. Μητσοτάκη, όταν αυτός κέρδισε την αγωγή κατά του Κ. Λαλιώτη για τη γνωστή τους διαμάχη.

Οπως είπε στην «Ε» ο πρόεδρος του συλλόγου των ΑμεΑ Ηλείας Π. Παπαναγιώτου, από τα 100.000 ευρώ που είχε πάρει ο κ. Μητσοτάκης, τα 46.000 ευρώ τα έδωσε ως δωρεά για την κατασκευή σύγχρονου γυμναστηρίου για τα άτομα με ειδικές ανάγκες της περιοχής.

Το συγκεκριμένο γυμναστήριο κλήθηκαν χθες να εγκαινιάσουν με κάθε επισημότητα ο υφυπουργός Απασχόλησης Γ. Κοντογιάννης, ο δήμαρχος του Πύργου Μ. Παρασκευόπουλος (ΠΑΣΟΚ), νομαρχιακοί σύμβουλοι, αλλά και στελέχη του ΠΑΣΟΚ Ηλείας, κάποια εκ των οποίων αποχώρησαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας και κάποια άλλα παρέμειναν εισπράττοντας τη λάμψη... των εγκαινίων!

«Δεν χρειάζεται άλλη προσπάθεια αγιοποίησης η άγια οικογένεια Μητσοτάκη. Κανείς δεν λέει να αρνηθεί ο σύλλογος την οικονομική βοήθεια, όταν δεν εμπίπτει στην αμοραλιστική άποψη ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Ομως όλα έχουν ένα όριο. Δεν μπορεί κάποιοι να χρησιμοποιούν τα ΑμεΑ για να περάσουν πολιτικά μηνύματα για πράξεις που έχουν καταδικαστεί στη συνείδηση των πολιτών», δήλωσε με νόημα ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τ. Αντωνακόπουλος, που αποχώρησε πρώτος και επιδεικτικά από την εκδήλωση.

«Δεν θέλω να κάνω καμιά δήλωση ή να σχολιάσω το συγκεκριμένο ζήτημα», ανέφερε χθες το μεσημέρι ο Κ. Λαλιώτης όταν ρωτήθηκε από την «Ε».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
ΠΑΣΟΚ
Σχετικά θέματα: ΠΑΣΟΚ
Στελέχη του ανοίγουν θέματα
Άλλα θέματα στην κατηγορία Πολιτική της έντυπης έκδοσης
Συνασπισμός
Τσίπρας: Επιμονή στον τρίτο πόλο, με αιχμές
Αναζητώντας τα αίτια της ήττας
Βαρύ κλίμα με Αλαβάνο
Νέα Δημοκρατία
Ζητάει από τον Καραμανλή νέο κόμμα, με Ν.Δ. και ΛΑΟΣ
Κυβερνητική κίνηση περί ευθύνης υπουργών
Καραμανλής προς Ε.Ε.
Πιέζει «27» και Τουρκία για τη λαθρομετανάστευση
Σκάνδαλο C4I
Μαλέσιος: Ολα έγιναν «νομότυπα»
Ελεύθερος με όρους ο Δενδρινός
Υπόθεση Siemens
Καλεί Τσουκάτο και δυο τού ΟΤΕ
Για δωροδοκίες και στην Ελλάδα ο Κουτσενρόιτερ
ΠΑΣΟΚ
Αποχώρησαν λόγω... Μητσοτάκη
Στελέχη του ανοίγουν θέματα
ΚΥΣΕΑ
Για θητεία, εξοπλισμούς και ίδρυση ακτοφυλακής
Βουλή
Ο Παπαθανασίου ενημερώνει τη Βουλή για την οικονομία
Ελληνοαμερικανικές σχέσεις
Στην τελική ευθεία για κατάργηση της βίζας