Έντυπη Έκδοση

Εικαστικά

* Η Thanassis Fryssiras Gallery (Κριεζώτου 7, Κολωνάκι) παρουσιάζει την έκθεση ζωγραφικής της Ελένης Παυλοπούλου όπου προσεγγίζεται ο κύκλος ζωής μιας ερωτικής σχέσης.

Μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου.

* Στην πρώτη της ατομική έκθεση, η ζωγράφος Τόνια Ανδριώτη προσεγγίζει τις θραυσματικές σχέσεις υβριδικών ανθρώπων και ζώων. Στην γκαλερί Genesis (Χάρητος 35, τηλ. 211 7100566). Μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου.

* Εγκαίνια στο ξενοδοχείο Hilton (Βασιλίσσης Σοφίας 46, τηλ. 210 7281100) της έκθεσης της Δήμητρας Γιαννακάκου Ραζέλου. Η θεματολογία της αφορά τη δημιουργία αντικειμένων που σχετίζονται με τη σκέψη και το περπάτημα. Μέχρι τις 10 Μαρτίου.

* Η γκαλερί Art Πρίσμα (Κουντουριώτου 187 Πειραιάς, τηλ. 210 4296790) εκθέτει έργα και αντικείμενα τέχνης, γούρια και κατασκευές από είκοσι και πλέον καλλιτέχνες. Μέχρι τις 19 Ιανουαρίου.

* Με αφορμή τη θεατρική παράσταση «Η άλωση της Κωνσταντίνας», το Θέατρο Μεταξουργείο (Ακαδήμου 14 Μεταξουργείο, τηλ. 210 5234382) παρουσιάζει ένα φωτογραφικό οδοιπορικό της Μαρίας Κηλαηδόνη στην Κωνσταντινούπολη του σήμερα. Μέχρι τις 28 Απριλίου.

* Η Καλλιόπη Λεμού παρουσιάζει στην γκαλερί a.antonopoulou.art (Αριστοφάνους 20, Ψυρρή, τηλ. 210 3214994) τα νέα σχέδια και γλυπτά της που προσεγγίζουν τον πόνο της ανθρώπινης ύπαρξης και το αναπότρεπτο του θανάτου. Μέχρι τις 19 Ιανουαρίου.

* Η Πάολα Ρεβενιώτη παρουσιάζει στην γκαλερί The Breeder (Ιάσονος 45, τηλ. 210 3317527) φωτογραφίες και βίντεο από το αρχείο της, σε μια εγκατάσταση που σχεδιάζει και επιμελείται ο εικαστικός και αρχιτέκτονας Ανδρέας Αγγελιδάκης. Μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Τέχνες & Πολιτισμός
Άλλα θέματα στην κατηγορία Τέχνες & Πολιτισμός της έντυπης έκδοσης
Κινηματογράφος
Επέλαση Ελλήνων στη Γερμανία
Κριτική κινηματογράφου
Σε πρώτο πλάνο ρατσισμός και καπιταλισμός
Pieta
πολιτισμός
Στα δύσκολα φαίνεται η ποιότητα
Υπουργείο Πολιτισμού
Απαράδεκτο σενάριο κλοπής από μουσείο
Θέατρο
Θυσιάζεται ο λαός, αλλά όχι ο πολιτικός
Βιβλίο
Μήλον της Εριδος η ΒΙΒΛΙΟΝΕΤ
Αρχαιολογία
Και χωρίζουν και μετακομίζουν
Εκκλησιαστικά & Θρησκευτικά
Καπνικαρέας lifting
Άλλες ειδήσεις
Εικαστικά
Τζάνγκο ο τιμωρός
Το κεφάλαιο
Οικονομία χωρίς τσιγκουνιές