Έντυπη Έκδοση

Ολα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν

Ο,τι έκανε πριν από τριάντα χρόνια στον Παναθηναϊκό ο Βαρδινογιάννης, κάνει τώρα ο Μαρινάκης στον Ολυμπιακό. Πολλοί δανεικοί σε ομάδες, για να «πάρουν παιχνίδια» και ν' αναπτυχθούν σχέσεις μεταξύ των σωματείων

Μαρινάκης - Βαρδινογιάννης: Ιδια συνταγή... για σύναψη σχέσεων και επιρροή
Η συνταγή που εφαρμόζει την τελευταία τριετία ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, με την αγορά δεκάδων (εξελίξιμων) ποδοσφαιριστών από την ελληνική αγορά και το δανεισμό αρκετών εξ αυτών δεξιά και αριστερά, παραπέμπει ουσιαστικά στην πολιτική Βαρδινογιάννη στα 80s και 90s. Οταν είχε μισογεμίσει η Α' Εθνική με παίκτες του Παναθηναϊκού που δεν χώραγαν στην Παιανία. Κι έπρεπε να αποκτήσουν παραστάσεις, δηλαδή να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους, σε ομάδες με τις οποίες είχαν αναπτυχθεί φιλικές σχέσεις. Σε μερικές περιπτώσεις δε, σχεδόν... αδελφικές.

Πλήρες θέμα...

 • Ποδόσφαιρο

  • Μπάλα στο «μισό» γήπεδο
   Το «Καραϊσκάκη» ολοένα και αδειάζει, πλέον η πληρότητά του είναι στο 53%, 24ος ανάμεσα στους «Ευρωπαίους» ο Ολυμπιακός Οι μισοάδειες κερκίδες είναι συνηθισμένη εικόνα, πλέον, στο Νέο Φάληρο Ηεικόνα του μισογεμάτου γηπέδου «Γ.Καραϊσκάκης», σε συνδυασμό με το φτωχό θέαμα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός στο πρώτο μισό της περιόδου, αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και οδήγησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην απόφαση να απομακρύνει τον Λεονάρντο Ζαρντίμ και να προσλάβει στη θέση του τον Μίτσελ.
 • Μπάσκετ

  • It's showtime!
   Κόντρα αστέρων του ΝΒΑ στο καθιερωμένο All Star Game απόψε στο Χιούστον (03.00 ΟΤΕ TV) Τα φώτα του All Star τριημέρου άναψαν στο Χιούστον χθες τα ξημερώματα. Απόψε, όμως, θα γίνει Τέξας. Οι διαγωνισμοί τελείωσαν, οι πιτσιρικάδες της Παρασκευής κάθισαν στον πάγκο, τα κανάλια της οικουμένης συντονίστηκαν σε ώρα Αμερικής και οι υπέρλαμπροι αστέρες του θεαματικότερου πρωταθλήματος στον πλανήτη στήθηκαν στην εκκίνηση.