Έντυπη Έκδοση

Απ' τη λίστα λείπει μόνο τ' όνομα της... Μιχαλούς

Ενδεικτικά αποσπάσματα από τον τεράστιο κατάλογο των οφειλών της ΑΕΚ
Ατελείωτος ο κατάλογος των χρεών της ΑΕΚ, πάνω από 8 εκατ. ευρώ οφειλές σε παίκτες, προπονητές, μάνατζερ και προμηθευτές, όπως αποκαλύπτει η «Κ.Ε.» Οκατάλογος των χρεών της ΠΑΕ ΑΕΚ σε ποδοσφαιριστές και προπονητές (νυν και πρώην), σε μάνατζερ και εταιρείες ατζέντηδων, σε ομάδες και σε προμηθευτές, είναι ατελείωτος. Με βάση τα στοιχεία που φέρνει στη δημοσιότητα η «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», οι οφειλές στις 30 Ιουνίου 2012, που μετατέθηκαν (με ή χωρίς διακανονισμούς) για την επόμενη σεζόν, ανέρχονταν σε 8.195.822,48 ευρώ.

Πλήρες θέμα...

Για το ίδιο θέμα

 • Football League

  • Καθάρισε ο «βούρκος», αυξήθηκαν οι μνηστήρες
   Ολυμπιακός Βόλου και Λάρισα μάχονται κι αυτές για μία θέση στα σαλόνια Η Football League δεν είναι όπως πέρσι. Καλύτερη μπάλα, πολλοί διεκδικητές ανόδου, λιγότερη «λάσπη» στα γήπεδα της... Από το «βούρκο» του πρωταθλήματος της Football League το κυρίαρχο στοιχείο στη φετινή περίοδο είναι ότι 12 ομάδες διεκδικούν την άνοδό τους στη Super League. Στοιχείο που από μόνο του καταδεικνύει πόσο ανταγωνιστικός είναι ο μαραθώνιος των 21 συλλόγων.
 • Formula 1

  • Κομμένη η ανάσα για την πρώτη καρό σημαία της χρονιάς
   Η Φόρμουλα 1 ξεκινάει, ο ανταγωνισμός τεράστιος, Σεμπάστιαν Φέτελ και Φερνάντο Αλόνσο πάλι τα μεγάλα φαβορί, αλλά ο Λιούις Χάμιλτον... Λίγες ώρες πριν αρχίσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Fo-rmula 1 για το 2013, όλοι εύχονται να έχουμε μια χρονιά σαν την περσινή. Οχι σε ό,τι αφορά την τελική κατάταξη ενδεχομένως, αφού παγκοσμίως οι πλέον φανατικοί του σπορ, οι φίλοι της κόκκινης ομάδας, περιμένουν με αγωνία να ξαναδούν τη Fer-rari στο πιο ψηλό σκαλί, αλλά σε επίπεδα συναγωνισμού-ανταγωνισμού.καραδοκεί