Έντυπη Έκδοση

Από τον Ψωμιάδη στο ΚΘΒΕ

Η πρώην υπεύθυνη Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης και υπεύθυνη -με την ιδιότητα της επικοινωνιολόγου- της προεκλογικής εκστρατείας του Παναγιώτη Ψωμιάδη (το 2006), Μένη Λυσσαρίδου, ανέλαβε πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, στη θέση του Μάκη Τρικούκη.

Η ανακοίνωση κατά παράδοξο τρόπο δεν εκδόθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πολιτισμού, αλλά από το Κρατικό Θέατρο, το οποίο έχει πλέον πρόεδρο, αλλά Δ.Σ. δεν υπάρχει. Ακόμα...

Στην ανακοίνωσή της η κ.Λυσσαρίδου ευχαριστεί την πολιτεία και τον υπουργό Πολιτισμού για «την εμπιστοσύνη τους», προσθέτοντας: «Αποτελεί τιμή και πρόκληση να υπηρετείς έναν ιστορικό χώρο πολιτισμού, το Κρατικό Θέατρο, συνδεδεμένο άρρηκτα με τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα, κοιτίδα αλλά και πυξίδα πολιτισμού».

Στο επίσημο βιογραφικό της, από το οποίο έχει απαλειφθεί οποιαδήποτε εμπλοκή της με την πολιτική, σημειώνεται ότι είναι πτυχιούχος Αγγλικής Φιλολογίας του ΑΠΘ και ότι δραστηριοποιείται στον τομέα επικοινωνίας και χορηγιών. Εχει εργαστεί ως καθηγήτρια στον ιδιωτικό τομέα και έχει διδάξει ως σύμβουλος Ισότητας και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα. Είναι μέλος του Μακεδονικού Κέντρου Σύγχρονης Τέχνης, της Μέριμνας Ποντίων Κυριών και μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών «Στοργή». Εχει διατελέσει αντιπρόεδρος του Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου Διάδοσης Επιστημών και Τεχνολογίας «Νόησις» και μέλος του Δ.Σ. της Νέας Ενωσης Επιστημόνων Γυναικών.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Τέχνες & Πολιτισμός
Με λέξεις-κλειδιά
ΚΘΒΕ
Άλλα θέματα στην κατηγορία Τέχνες & Πολιτισμός της έντυπης έκδοσης
ΕΡΤ
«Η ΕΡΤ είναι η φωνή μας, το τραγούδι μας»
ΟΧΙ στο «λουκέτο» της ΕΡΤ
Μουσική
Λουκιανός σαν άλλοτε
ΚΘΒΕ
Από τον Ψωμιάδη στο ΚΘΒΕ
Κριτική θεάτρου
Ενδιαφέρουσες προσεγγίσεις με εχθρό το χρόνο
ΚΩΘ
Εξωση στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης
Αρχαιολογία
Εφυγε ο Σπ. Ιακωβίδης
Άλλες ειδήσεις
Από τον κοινό μύθο, στον κενό μύθο