Έντυπη Έκδοση

ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ

Πωλητήριο και στον Τύμβο των Σαλαμινομάχων!

Ο Τύμβος ανήκει στον ΟΛΠ και εδώ και δύο χρόνια ο Δήμος Σαλαμίνας έχει ζητήσει να του παραχωρηθεί ο χώρος για να διασωθεί, όμως το ΤΑΙΠΕΔ αρνείται πεισματικά και αποκλείει κάθε συζήτηση

Μέχρι τον Τύμβο των Σαλαμινομάχων έφτασε η χάρη του ΤΑΙΠΕΔ και προχωρεί στην εκποίησή του, παρ' ότι εδώ και δύο χρόνια ο Δήμος Σαλαμίνας ζητεί να του παραχωρηθεί ο χώρος για να διασωθεί. Οι προς πώληση παραλίες

Πλήρες θέμα...

 • ΙΚΑ

  • ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΚΑ: Επιστρέψτε τα λεφτά σε τρεις μήνες
   Τρίμηνη προθεσμία, προκειμένου να επιστρέψουν το σύνολο των συντάξεων όσοι παρανόμως τις ελάμβαναν, από τη στιγμή που θα εντοπιστούν, δίνει το ΙΚΑ. Συνολικά έχουν ακυρωθεί 92.000 κωδικοί συντάξεων σε όλα τα Ταμεία.
 • Οικονομικές έρευνες και μελέτες

  • ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ Δικηγόροι, λογιστές και τεχνικοί Η/Υ είχαν αύξηση τζίρου
   Ενδείξεις ανάκαμψης της κατανάλωσης μπορεί να βρει κανείς στη διαφοροποιημένη μεταβολή του κύκλου εργασιών του τομέα υπηρεσιών της χώρας στο α' τρίμηνο, όχι όμως και στην εξέλιξη της απασχόλησης στο λιανικό εμπόριο το ίδιο διάστημα, που ήταν πτωτική.
  • ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΤΡΥΠΑ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ Ολα στις πλάτες της μισθωτής εργασίας
   Μπορεί η φορολογική πίεση στην ελληνική οικονομία να είναι σταθερά χαμηλότερη αυτής της Ευρωζώνης, όμως στα φορολογικά έσοδα από τη μισθωτή εργασία η Ελλάδα έχει φθάσει αναλογικά την Ευρωζώνη, ενώ όλες οι άλλες χώρες της περιφέρειας κινούνται αρκετά χαμηλότερα.
  • Σε κορσέ αποπληθωρισμού η Ευρωζώνη
   Υποχώρησε και πάλι ο ετήσιος πληθωρισμός τον Μάιο στην Ευρωζώνη στο 0,5% από 0,7% που ήταν τον Απρίλιο και 1,4% που ήταν τον Μάιο 2013, αποδεικνύοντας έτσι πως η ανάκαμψη των οικονομιών παραμένει εύθραυστη και η Ευρώπη παραμένει στη ζώνη κινδύνου του αποπληθωρισμού.
 • ΓΣΕΒΕΕ

  • ΓΣΕΒΕΕ: Βάλτε λουκέτο στο Κέντρο Είσπραξης Οφειλών
   Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε όσους χρωστούν, από το 2011 και μετά, υπόσχεται η κυβέρνηση Να ανασταλεί άμεσα η δράση του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ) καθώς οι κατασχέσεις και οι δημεύσεις περιουσιών με τις οποίες απειλούνται πάνω από 270.000 οφειλέτες δεν μπορεί να αποτελούν τη μόνη απάντηση της κυβέρνησης, ζητά με επιστολή του από τον υπουργό Εργασίας το προεδρείο της ΓΣΕΒΕΕ και προτείνει λύση η οποία μπορεί να επιφέρει έσοδα της τάξης των 600 εκατ. ευρώ στον Οργανισμό Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών.
 • Τουρισμός

  • CLIA ΕΥΡΩΠΗΣ Κρουαζιέρα: στην τρίτη θέση η Ελλάδα
   Τον τρίτο κορυφαίο προορισμό για κρουαζιέρες στην Ευρώπη αποτελεί η Ελλάδα. Στα 574 εκατ. ευρώ τα έσοδα και στα 4,6 εκατ. οι επιβάτες που επισκέφθηκαν τη χώρα μας το 2013, με δημοφιλέστερους προορισμοούς Σαντορίνη, Κέρκυρα και Μύκονο.