Έντυπη Έκδοση

Νυχτερινές περικοπές

Η τελευταία πιθανότητα να ενημερωθούν οι τηλεθεατές μετά τα μεσάνυχτα για τις ειδήσεις και τις εξελίξεις της ημέρας αποτελεί παρελθόν από την περασμένη Παρασκευή. Τότε εκφώνησε η Λίζα Δουκακάρου για τελευταία φορά στο MEGA το νυχτερινό δελτίο ειδήσεων -μια συνήθεια από καταβολής δημιουργίας του καναλιού- το οποίο πέρασε πλέον στην τηλεοπτική ιστορία.

Στον... αέρα η Δουκακάρου, που εκφωνούσε το νυχτερινό δελτίο του MEGA Στον... αέρα η Δουκακάρου, που εκφωνούσε το νυχτερινό δελτίο του MEGA  Να θυμήσουμε πως το νυχτερινό δελτίο του MEGA ήταν το τελευταίο που είχε απομείνει, αφού όλα τα υπόλοιπα ιδιωτικά κανάλια είχαν καταργήσει τα δικά τους εδώ και χρόνια (με τελευταίο τον ΑΝΤ1 πριν από δύο χρόνια). Οσο για τη ΝΕΡΙΤ ούτε λόγος. Εδώ δεν έχει άλλα κι άλλα, μέχρι να αποκτήσει νυχτερινό δελτίο, ζήσε Μάη μου.

Οπως και να 'χει τη διακοπή του νυχτερινού δελτίου ειδήσεων του MEGA φαίνεται πως αποφάσισαν τις τελευταίες ημέρες οι μέτοχοι του καναλιού, στο πλαίσιο περικοπών, οι οποίες ξεκίνησαν με την κατάργηση της νυχτερινής βάρδιας στο μεγάλο κανάλι, ενώ προσεχώς αναμένεται και νέο συμμάζεμα του ταμείου.

Φυσικά είναι νωρίς για να ξέρουμε αν το κόψιμο του νυχτερινού δελτίου είναι η αρχή και για κάτι άλλο. Οπως για γενικευμένες αλλαγές στον ενημερωτικό τομέα του καναλιού. Αλλωστε ας μην ξεχνάμε πως την τελευταία πενταετία όλο ακούγονται φήμες για αλλαγές προσώπων που παίζουν κομβικό ρόλο στα δελτία, οι οποίες δεν πραγματοποιούνται τελικά. Βέβαια η αλήθεια είναι πως με τον αέρα της πρωτιάς -οι ειδήσεις του MEGA στις 8 ήταν για χρόνια αήττητες- δεν υπήρχε και ουσιαστικός λόγος γι' αυτές τις αλλαγές. Ομως με τη σημαντική πτώση του δελτίου, την τελευταία σεζόν έχουν αρχίσει οι σοβαροί προβληματισμοί και οι συζητήσεις για ανανέωση.

Το σίγουρο είναι πως οι υπεύθυνοι του καναλιού έχουν βάλει μπροστά την τόνωση του lead in αφού είναι ένας από τους λόγους της πτώσης του δελτίου. Γι' αυτό και αποφάσισαν να διατηρήσουν τα «Κλεμμένα Ονειρα» που θα προβάλλονται από το φθινόπωρο στις 19.00 ώστε να επιστρέψει μέρος του κοινού που «πήρε» το «Μπρούσκο» στον ΑΝΤ1. Μάλιστα οι πληροφορίες θέλουν την καθημερινή σειρά του καναλιού να αναδιαρθώνεται πλήρως, να αποκτάει νέους πρωταγωνιστές και να εστιάζει περισσότερο στα τεκταινόμενα του κολεγίου, ώστε να προσελκύσει περισσότερο νεανικό κοινό και να αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο το «Μπρούσκο».

Αξίζει λοιπόν να περιμένουμε και να δούμε τι θα αλλάξει κι αν θα αλλάξει τελικά στις ειδήσεις του MEGA ή θα περιοριστούν οι αλλαγές στη ζώνη πριν από το δελτίο.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Τέχνες & Πολιτισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Τηλεοπτικοί σταθμοί
TV & Media
Τηλεόραση
Mega Channel
Σχετικά θέματα: TV & Media
Κέρδος: κινητοποίηση κατά της πτώχευσης
Τράγκας: σε απολογία για το «πόθεν έσχες»;
Επιστημονική συνεργασία ΓΣΕΕ-ΕΣΗΕΑ
Αρχίζουν οι συνεντεύξεις στη ΝΕΡΙΤ
Άλλα θέματα στην κατηγορία Τέχνες & Πολιτισμός της έντυπης έκδοσης
Μυθιστορήματα
Το άγνωστο μυθιστόρημα της Πηνελόπης Δέλτα
Μουσική
Ο Ζούμπιν Μέτα στο Μέγαρο Μουσικής
Ενα «παιδί θαύμα» στους Κήπους του Μεγάρου
Διαδρομές
Ο πολύπαθος Λυκαβηττός
Ψυχολογία/Βιβλίο
«Είμαι πολύ καλύτερος ψυχοθεραπευτής, παρά συγγραφέας»
Κι αυτά
Μηδενιστικό παραλήρημα
Κι εκείνα
Η Αντζελα εν δράσει
Αδιάβαστη κασέτα
Εργαστήρια
TV & Media
Νυχτερινές περικοπές
Κέρδος: κινητοποίηση κατά της πτώχευσης
Τράγκας: σε απολογία για το «πόθεν έσχες»;
Επιστημονική συνεργασία ΓΣΕΕ-ΕΣΗΕΑ
Αρχίζουν οι συνεντεύξεις στη ΝΕΡΙΤ