Έντυπη Έκδοση

ΑΝΤ1: ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΝΕΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Ριάλιτι με μοντέλα

Η νέα τηλεοπτική σεζόν, όπως όλα δείχνουν, θα είναι γεμάτη από ριάλιτι, real life προγράμματα, τηλεπαιχνίδια και τάλεντ σόου.

Η Βίκυ Καγιά, κατά πάσα πιθανότητα, θα παρουσιάζει το νέο ριάλιτι Η Βίκυ Καγιά, κατά πάσα πιθανότητα, θα παρουσιάζει το νέο ριάλιτι Οι υπεύθυνοι, ειδικά ορισμένων καναλιών, θεωρούν ότι τα μπάτζετ για τέτοιου είδους παραγωγές μπορεί ορισμένες φορές να είναι ακριβά αλλά απευθύνονται στο λεγόμενο «ενεργό τηλεοπτικό κοινό» που ενδιαφέρει τις διαφημιστικές και αποφέρει έσοδα. Και καθώς αυτά, το τελευταίο πεντάμηνο, έχουν πάρει... φόρα-κατηφόρα, τα στελέχη των καναλιών εξοπλίζουν τα προγράμματά τους με πρότζεκτ που αναμένουν ότι θα προσελκύσουν κοινό και διαφημίσεις.

Σε αυτήν την κατεύθυνση φαίνεται να κινείται και ο ΑΝΤ1 που από πέρυσι κάνει προσπάθειες να αποκτήσει ολοένα και πιο νεανικό κοινό. Ετσι, για τη νέα τηλεοπτική σεζόν έχει εξασφαλίσει και θα μεταφέρει στα ελληνικά δεδομένα το «America's Next Top Model». Πρόκειται για ένα επιτυχημένο στο εξωτερικό ριάλιτι τάλεντ σόου με νέα κορίτσια να διεκδικούν μια θέση στον χώρο του μόντελινγκ. Δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι ότι το συγκεκριμένο κόνσεπτ στη Γερμανία προσέλκυσε πάνω από 15 εκατομμύρια τηλεθεατές ηλικίας 14-49 ετών, ενώ στην Αυστραλία θεωρείται το πιο περιζήτητο σόου στη συνδρομητική τηλεόραση.

Ο ΑΝΤ1 είναι σχεδόν σίγουρο ότι έχει και το κατάλληλο πρόσωπο για την παρουσίαση τέτοιας παραγωγής, καθώς θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι αυτό θα είναι η Βίκυ Καγιά, της οποίας άλλωστε το συμβόλαιο εκτός από την παρουσίαση του «Πρωινού καφέ» προβλέπει και αυτή άλλων πρότζεκτ. Η Βίκυ Καγιά αυτό το διάστημα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, όπου για έναν μήνα παρακολουθεί σεμινάρια στο κολέγιο της Νέας Υόρκης Lee Strasberg για παραγωγή, θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση. Θα επιστρέψει στα μέσα Αυγούστου και όπως φαίνεται την περιμένει αρκετή δουλειά. Οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1, βέβαια, σχεδιάζουν και εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που αποδειχτεί ότι το να αντεπεξέλθει και στα δύο κόνσεπτ είναι δύσκολο.

Τα στελέχη του καναλιού κάνουν επαφές και με άλλα γνωστά μοντέλα, όπως για παράδειγμα η Κάτια Ζυγούλη, η οποία δεν αποκλείεται να έχει κάποιο ρόλο στο συγκεκριμένο κόνσεπτ. Συζητήσεις βέβαια γίνονται και με γνωστούς φωτογράφους, όπως η Καλιόπη, ο Μπίλι Γεωργούσης, ο Ψιάχος κ.ά., καθώς είναι απαραίτητη η συνεργασία με ορισμένους εξ αυτών. Τα 12-14 κορίτσια ηλικίας μέχρι 24 ετών, που θα συμμετάσχουν στην παραγωγή, θα βρεθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα κλεισμένα σε συγκεκριμένους χώρους, όπου θα περνούν διάφορες δοκιμασίες, μαθαίνοντας τα μυστικά του μόντελινγκ, ενώ θα κάνουν φωτογραφήσεις, διαφημιστικά, βίντεο κλιπ κ.ά. Στο ριάλιτι υπάρχει και δεύτερο πρόσωπο που θεωρείται κλειδί και είναι βοηθός-παρουσιαστής και μόνιμο μέλος της επιτροπής, που θα αξιολογεί τις προσπάθειες των κοριτσιών.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Τέχνες & Πολιτισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ)
ΑΝΤ1
Σχετικά θέματα: Τηλεόραση
ΠΟΣΠΕΡΤ: Η ΕΡΤ καταργεί τις συλλογικές διαπραγματεύσεις
Και ισπανικό στον «Σκάι»
Ο Ρέστης παίρνει City
Άλλα θέματα στην κατηγορία Τέχνες & Πολιτισμός της έντυπης έκδοσης
Sani Festival
Στήνει τις ομπρέλες του στη Χαλκιδική
Αρχαιολογικοί χώροι
Η Πνύκα εκπέμπει SOS
9ο Φεστιβάλ Νάξου
Σύγχρονα αισθητικά ρεύματα της Νάξου
Αρχιτεκτονική
Υπόγειες διαδρομές
Συνέντευξη: Μάνος Ελευθερίου
«Αγριο πράγμα τα γηρατειά, αλλά θέλουν χιούμορ»
Θέατρο
Οι μικροί (Εβραίοι) απέναντι στους ιμπεριαλιστές (Ρωμαίους)
Μουσική
Στρατιώτης της rock jazz φιούζιον στα μέρη μας
Δημοπρασία των Σόθμπις
Γύζης που αγνούνταν, σε δημοπρασία
Τηλεόραση
Ριάλιτι με μοντέλα
ΠΟΣΠΕΡΤ: Η ΕΡΤ καταργεί τις συλλογικές διαπραγματεύσεις
Και ισπανικό στον «Σκάι»
Ο Ρέστης παίρνει City