Έντυπη Έκδοση

Ο ΧΑΡΗΣ ΡΩΜΑΣ «ΔΡ ΡΟΥΛΗΣ» ΣΤΟΝ ΑΝΤ1

Η πτώση του μεγαλογιατρού

Από τα πλούτη στη φτώχεια, από τη δόξα στο τίποτα, από την πολυκοσμία στη μοναξιά.

Η Τάνια Τρύπη θα πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Δρ Ρούλης» Η Τάνια Τρύπη θα πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Δρ Ρούλης» Κύκλους κάνει η ζωή και ο δρ Φακιώρης θα το καταλάβει από την καλή κι από την ανάποδη αυτή τη χρονιά στον ΑΝΤ1.

Ανάμεσα στις λίγες ελληνικές σειρές που θα προβάλει φέτος ο σταθμός είναι και ο «Δρ Ρούλης» σε σενάριο του Χάρη Ρώμα και με πρωταγωνιστή τον ίδιο.

Να θυμίσουμε ότι η τελευταία τηλεοπτική δουλειά του Χάρη Ρώμα ήταν το «Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο», επίσης στον ΑΝΤ1, που προβλήθηκε την προπέρσινη σεζόν, χωρίς όμως να σημειώσει ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης.

Η σκηνοθεσία του σίριαλ ανήκει στον Στέφανο Κοντομάρη, ενώ μαζί με τον Χάρη Ρώμα θα πρωταγωνιστούν οι: Ναταλία Δραγούμη, Τάνια Τρύπη, Ζωζώ Ζάρπα, Πατρίσια Μίλικ, Θεοχάρης Ιωαννίδης, Εύα Δήμου, Ανέστης Κατούντης, Δημήτρης Καρατζιάς, Δέσποινα Πολυκανδρίτου, Μαρία Γαλάτη, Μαρία Μπραΐλα, Σίμος Παπαναστασόπουλος, Στρατής Αμπανούδης.

Ο μεγαλογιατρός, λοιπόν, δρ Αλέξανδρος Φακιώρης είναι το χειρότερο στραβόξυλο που έχουν γνωρίσει ποτέ οι τηλεθεατές. Εχει την πιο πολυτελή έπαυλη, την πιο παράλογη γυναίκα και την πιο κακιά πεθερά των βορείων προαστίων. Ωσπου ξαφνικά ο μεγαλογιατρός μένει στους πέντε δρόμους, χωρίς δουλειά, χωρίς οικογένεια και χωρίς ούτε ένα ευρώ εξαιτίας μιας καλοστημένης κομπίνας του βοηθού του. Και από εδώ ξεκινάει η άλλη ζωή του δρος Φακιώρη αφού η τιμωρία του δεν λέει να τελειώσει!

Ο μόνος που προσφέρεται να τον φιλοξενήσει είναι ένας πρώην υπάλληλός του. Και ο μεγαλογιατρός από δρ Αλέξανδρος γίνεται δρ Ρούλης, ο οποίος καταλήγει στο χαμόσπιτο της οικογένειας Λεμέ στο γραφικό Ζεφύρι! Εκεί αναγκάζεται να συγκατοικήσει με τα πιο χονδροειδή άτομα της δυτικής Αττικής και με ένα γουρούνι! Θα καταφέρει να ξεφύγει από αυτήν την κόλαση και να ξαναπάρει πίσω τη ζωή του;

Η συνέχεια επί της οθόνης...

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Τέχνες & Πολιτισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ)
Σχετικά θέματα: Τηλεόραση
Μπάλα με ΑΕΚ και ΠΑΟ
Μετεκλογικό συνέδριο για τα ΜΜΕ
Άλλα θέματα στην κατηγορία Τέχνες & Πολιτισμός της έντυπης έκδοσης
Συναυλίες αφιερωμένες στον Καζαντζίδη
Οσο υπάρχει, θα υπάρχουμε
Βασιλικό... χάλι στο Τατόι
Τα κοινοτικά κονδύλια, ασπίδα στο χάος του ΥΠΠΟ
Συνέντευξη Φίλιπ Τσιάρας
Ο γιος του αντάρτη και το ελληνοαμερικανικό κιτς
50ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
Ο Σέρβος που έκανε «τσέχικο» σινεμά
Κριτική κινηματογράφου
Νουάρ και ωραίες επανεκδόσεις
Θέατρο
Στο τεντωμένο σκοινί της Κικής Δημουλά
Τηλεόραση
Η πτώση του μεγαλογιατρού
Μπάλα με ΑΕΚ και ΠΑΟ
Μετεκλογικό συνέδριο για τα ΜΜΕ