Έντυπη Έκδοση

Αντεπίθεση γιατρών του «Ωνασείου» στα περί χρηματισμού

Ανω κάτω έχουν κάνει τον ιατρικό κόσμο οι πληροφορίες που κατά καιρούς αφήνει να διαρρεύσουν η κυβέρνηση, ότι ελέγχονται γιατροί από το ΣΔΟΕ που φέρονται να έχουν... παχυλούς λογαριασμούς στις τράπεζες χωρίς να μπορούν να τους δικαιολογήσουν.

Μάλιστα δεν είναι λίγοι και οι κυβερνητικοί παράγοντες που μιλούν για νέους ελέγχους από τις αρμόδιες υπηρεσίες, χωρίς ωστόσο να ανακοινώνουν ονόματα και ειδικότητες.

Οι γιατροί του «Ωνασείου», που φαίνεται ότι στοχοποιήθηκαν πρόσφατα, περνούν στην αντεπίθεση και ζητούν ονοματεπώνυμα και διευθύνσεις!

Με επιστολή τους στη διοίκηση του νοσοκομείου, που κοινοποιείται και στον υπουργό Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη, επισημαίνουν ότι και οι ίδιοι είχαν ζητήσει να γίνουν έλεγχοι ώστε να αποκαλυφθούν τυχόν στοιχεία, ενώ απευθυνόμενοι στους αρμοδίους λένε με νόημα ότι αν δεν δοθούν τα ονόματα των φοροφυγάδων, «μας διαβάλλετε»!

Οπως χαρακτηριστικά τονίζουν τα μέλη της Επιστημονικής Ενωσης Ιατρών του «Ωνασείου» στην επιστολή τους: «Εχουμε επανειλημμένως και επιμόνως ζητήσει γραπτώς και προφορικώς από τη Διοίκηση του Κέντρου να διερευνήσει φήμες, πληροφορίες ή/και καταγγελίες για χρηματισμό ή/και δωροδοκία ιατρών και για παραβίαση της αποκλειστικής τους σχέσης εργασίας με το ΩΚΚ, χωρίς μέχρι τώρα να έχει λάβει απάντηση στα σχετικά διαβήματα».

Διαφορετικά η αναπαραγωγή ανάλογων πληροφοριών για γιατρούς που εισπράττουν παρανόμως χρήματα και φοροδιαφεύγουν «πλήττει το κύρος του Κέντρου, στο οποίο έχετε την τιμή να προεδρεύετε και διαβάλλει αδιακρίτως την τιμή και την υπόληψη των ιατρών του», σημειώνουν προς τον πρόεδρο του «Ωνασείου» τα μέλη της Επιστημονικής Ενωσης Ιατρών ΩΚΚ.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Νοσοκομεία και υπηρεσίες υγείας
Απεργίες και εκδηλώσεις διαμαρτυρίας
ΣΔΟΕ
Διαφθορά
Επιθεωρήσεις/Ελεγχοι
Άλλα θέματα στην κατηγορία Ελλάδα της έντυπης έκδοσης
Κύπρος
Πίθηκος δάγκωσε πέντε γυναίκες
Κομπίνα εις βάρος ανέργων
Διαθεσιμότητα
Χημική καταστολή σε ειρηνική διαμαρτυρία
Μαζική απεργία εναντίον της διαθεσιμότητας
Μέχρι 100% συμμετοχή η απάντηση στην κυβέρνηση
«Εχει διαφορά αυτή η πορεία, είμαστε όλοι εδώ»
Υπουργείο Υγείας
Κυνήγι για παράνομες αποκλειστικές νοσοκόμες
Συγκοινωνίες
Πιο τσουχτερές οι συγκοινωνίες
Τοπική Αυτοδιοίκηση
Φθινοπωρινό αντάμωμα με τον Εγκέλαδο
Νοσοκομεία
Αντεπίθεση γιατρών του «Ωνασείου» στα περί χρηματισμού
Αστυνομικό ρεπορτάζ
Με πριόνι εκδικήθηκε τη γιαγιά του!
Δικαστικό ρεπορτάζ
Ανέσυραν τη δικογραφία για τα 500 χαμένα παιδιά
Ανθρώπινα
Μαγικοί μουσικοί αυλοί και ηχοχρώματα
«Labor improbus omnia vincit*»